Blíží se velké finále!

09.02.2006 | , Top Hotel Praha
Tiskové zprávy


Vloni měl TOP HOTEL Praha možnost být u zrodu nové tradice. Vznikl projekt Česká Miss, který si dal za úkol zbořit mýtus o krásných ženách.

V této soutěži nestačí být krásná. Česká Miss musí být osobitá, inteligentní, charismatická, ale hlavně – o vítězce rozhoduje hlas lidu! 

První ročník zcela naplnil očekávání krásných dívek i veřejnosti a než jsme se stihli nadát, je zde ročník druhý. Bude se konat 17. února 2006 a veřejnost může soutěž sledovat v přímém přenosu na TV Nova. Stejně jako v minulém roce, i letos se bude finále konat v TOP Congress Hall v TOP HOTELU Praha.

Před rokem nezažila premiéru jen Česká Miss, ale i TOP Congress Hall. Stejně jako první Česká Miss Kateřina Smejkalová, prožila zajímavý a úspěšný rok i kongresová hala.
Rok 2005 byl ovšem pro TOP HOTEL Praha bohatý na úspěchy i v jiných oblastech. Například generální ředitelka hotelu Marta Šnoblová získala prestižní cenu Lady PRO 2005.
A co si jedna z nejmladších top manažerek myslí o spolupráci s Českou Miss?

„Se soutěží Česká Miss jsme se spojili proto, že je nám sympatické její předsevzetí "nabídnout více než konkurence". TOP HOTEL Praha má stejný cíl a proto jsme neváhali stát se partnerem projektu.“, říká Marta Šnoblová.

Kromě pronájmu konferenčních prostor, společnost Miss marketing využije v TOP HOTELU Praha
i služeb ubytovacích, stravovacích a sportovně – relaxačních. 

TOP HOTEL Praha chystá na jaře dvě překvapení. Nejdříve otevře další, v pořadí již pátou restauraci s názvem „Pivovarská restaurace“ a aby dokázal uspokojit čím dál vyšší poptávku po ubytování, otevře další hotel v Praze. Hotel Albion se bude nacházet ve vilové části Prahy 5 a nabídne 290 luxusních pokojů.

Přednosti TOP HOTELU Praha:
- jediný hotel s japonskou zahradou,
- rozloha 90 ha nedaleko centra Prahy (největší komplex v ČR),
- generální ředitelka hotelu Marta Šnoblová získala prestižní cenu Lady Pro 2005 ,
- hotel se zařadil mezi "Českých 100 nejlepších" podniků (již od roku 2002),
- velkokapacitní kongresová hala,
- více než 1000 pokojů,
- první certifikovaný hotelem v ČR,
- v březnu 2006 otevře další restauraci a hotel Albion,
- je součástí hotelové sítě TOP International Hotels,
- kuchaři získali již mnoho ocenění za jejich umění.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy