ON-LINE půjčka Cetelem – půjčka přes internet

10.02.2006 | , Cetelem
Komerční sdělení


Společnost CETELEM ČR, a.s. nabízí půjčku, kterou si můžete kompletně vyřídit přes internet. Navíc s mimořádně výhodným úrokem již od 8,5% ročně!

ON-LINE půjčka Cetelem – půjčka přes internet

Společnost CETELEM ČR, a.s. nabízí půjčku, kterou si můžete kompletně vyřídit přes internet. Navíc s mimořádně výhodným úrokem již od 8,5% ročně!


Jak zažádat o ON-LINE půjčku Cetelem?

Na internetových stánkách společnosti www.cetelem.cz najdete přesný popis a podmínky ON-LINE půjčky Cetelem. K dispozici je zde také úvěrová kalkulačka, na které si můžete spočítat různé varianty splácení – sami si zvolíte účel a výši půjčky, délku splácení nebo max. výši splátky a typ pojištění. Pomocí kalkulačky zjistíte výši splátek, přesnou úrokovou sazbu i RPSN. 

Až si vyberete parametry půjčky podle svých představ, můžete zde přímo o půjčku zažádat vyplněním jednoduchého formuláře. Výhoda internetu spočívá v tom, že se výsledek posouzení žádosti dozvíte okamžitě po jejím odeslání. Potom již stačí vytisknout smlouvu, podepsat ji a spolu s požadovanými doklady poslat poštou na adresu společnosti Cetelem. Vše tedy můžete vyřídit z pohodlí domova a doklady zaslat poštou.

Charakteristika ON-LINE půjčky Cetelem

ON-LINE půjčka Cetelem je účelová nebo neúčelová půjčka, kterou můžete využít na nákup nového či ojetého automobilu, koupi bytu nebo menší nemovitosti, na rekonstrukci a vybavení domácnosti, na dovolenou, vzdělání nebo na cokoli jiného.

ON-LINE půjčka Cetelem nabízí klientům výhodnou úrokovou sazbu již od 8,5 % p.a. (RPSN od 9,23). ON-LINE půjčky jsou poskytovány ve výši od 20.000 až do 500.000 Kč s volitelnou dobou splácení od 6 do 72 měsíců. S ON-LINE půjčkou Cetelem nejsou spojeny žádné další poplatky za vyřízení půjčky nebo za vedení úvěrového účtu.

O půjčku můžete zažádat, pokud jste občan České republiky ve věku 18 až 65 let, který má pravidelný zdroj příjmů. Pro ON-LINE půjčku Cetelem nepotřebujete ručitele ani žádnou jinou formu zajištění.
Více podrobností o ON-LINE půjčce naleznete na internetových stránkách společnosti CETELEM ČR, a.s.: www.cetelem.cz.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení