ČSOB umožňuje svým klientům získat vstupenky na MS ve fotbale a 200 dalších fotbalových výher

17.02.2006 | , ČSOB
Tiskové zprávy


ČSOB připravila v souvislosti s blížícím se mistrovstvím světa ve fotbale (oficiální označení FIFA MS 2006) v Německu pro své klienty jedinečnou soutěž.

V této soutěži mohou klienti vyhrát vstupenky na zápasy českého reprezentačního týmu, fotbalové míče, baťohy a kšiltovky a navíc získat 50 % slevu z poplatku u vybraných produktů. Do soutěže bude automaticky zařazen každý, kdo v období 20.2. až 30.4.2006 alespoň 10krát zaplatí prostřednictvím své ČSOB Kreditní karty částku vyšší než 300 korun.    

„Všichni, kteří se úspěšně nominují do soutěže, obdrží poštou certifikát, kterým lze na pobočce uplatnit 50 % slevu z poplatku u vybraných produktů. Konkrétně se jedná o slevu z poplatku za vedení nové ČSOB Kreditní karty pro první rok a zpracování ČSOB Půjčky na cokoliv či ČSOB Půjčky na lepší bydlení,“ uvedl Jan Klouček, manažer útvaru bydlení a úvěry. Banka tak chce svým klientům umožnit jedinečný zážitek z účasti na zápasech české fotbalové reprezentace a navíc získat ojedinělou možnost slevy z vybraných produktů. 

Držitelé ČSOB Kreditních karet tak mohou vyhrát 20x vstupenku, 50x baťoh, 65x fotbalový míč a 85x kšiltovku. V souvislosti s konáním fotbalového šampionátu připravila ČSOB rovněž speciální limitovanou edici kreditních karet s motivem MS.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy