iHNed.cz a Finance.cz spojují síly při online prodeji finančních produktů

23.02.2006 | , Finance.cz
Press centrum


Zpravodajský server iHNed.cz a finanční portál Finance.cz uzavřely spolupráci při prodeji finančních produktů online na finančním webu projetku – FinWeb.cz. Návštěvníci FinWebu tak od počátku února mají k dispozici širokou škálu finančních produktů, které nabízí prodejní centrum serveru Finance.cz.

Od počátku února bylo na stránkách FinWeb.cz, finančního serveru z rodiny iHNed, spuštěno online prodejní centrum finančních produktů, na jehož provozování iHNed spolupracuje s finančním serverem Finance.cz. Základ prodejního centra tvoří široká nabídka finančních produktů – stavebního spoření, penzijního připojištění, životního, cestovního, majetkového a dalšího pojištění, hypotéčních úvěrů, podílových fondů a jiných finančních produktů. Celkem se jedná o 5 produktů od 16 finančních ústavů, které mohou návštěvníci FinWebu koupit přímo na internetu.

U dalších 7 produktů, kde z praktických důvodů není možné smlouvu uzavřít online, mají potencionální zájemci možnost kontaktovat odesláním formuláře nezávislého finančního poradce. Server Finance.cz provozuje společnost AWD Česká republika, jedna z předních evropských nezávislých poradenských společnosti. Uzavřením smlouvy získává účastník po dobu trvání smlouvy bezplatné finanční poradenství. Jako doplněk k finančním produktům slouží online prodej odborné ekonomické literatury a literatury o bydlení. Online uzavření smlouvy je u vybraných produktů zvýhodněno finanční prémií či odměnou.

Pavel Nesejt, šéfredaktor serveru Finance.cz, ke spolupráci se serverem iHNed a FinWeb uvádí: „Partnerství našeho serveru Finance.cz a portálu FinWeb chápeme jako klíčové při rozšiřování našich služeb. Naše prodejní centrum nemá na domácím internetu obdoby a je naší silnou konkurenční výhodou. Můžeme prozradit, že naše spolupráce bude pokračovat i v budoucnu. Čtenáři iHNedu se mají na co těšit.“

Petra Mayerová, vedoucí online prodeje Finance.cz, k nabídce finančních produktů dodává: „Jako jedni z mála nabízíme přímé online sjednání penzijního připojištění a stavebního spoření. Mnoho finančních serverů to vše řeší kontaktním formulářem na poradce. My nabízíme uzavření smlouvy přímo od počítače.“

Více informací a vlastní online prodeje finančních produktů naleznete na www.FinWeb.cz.

Autor článku

Pavel Nesejt  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum