Ramses Akademie CCA Group komunikuje se zákaznickým systémem SAP společnosti ČEPS

14.03.2006 | , CCA Group
Tiskové zprávy


Společnost CCA Group, a.s. úspěšně dokončila projekt propojení aplikací Ramses Akademie a zákaznického systému SAP společnosti ČEPS. Vzájemná integrace obou systémů spočívá zejména ve vybudování specifického komunikačního rozhraní, kterým je možné sdílet data oběma subjekty. Došlo tak k propojení údajů jakými jsou například: personální data studentů, katalog vzdělávacích akcí nebo výsledky studentů na vzdělávacích akcích. Po zdařilém provedení integračních testů bylo nové komunikační rozhraní spuštěno počátkem roku 2006 do ostrého provozu.

„Vzhledem k ojedinělému charakteru sdílených údajů bylo nutné při propojení obou aplikací splnit striktní požadavky na bezpečnost, vysokou propustnost komunikačního kanálu a snadnost obsluhy,“ informuje Jiří Laciga, generální ředitel CCA Group. „Díky předchozím zkušenostem a použití moderních technologií jsme všechna požadovaná kritéria splnili k naprosté spokojenosti zákazníka,“ dodává Jiří Laciga.
 
Ramses Akademie je jedním z produktů společnosti CCA Group, a.s. určených pro podporu vzdělávání a řízení kvalifikačního rozvoje zaměstnanců. Je vzdělávacím systémem, který sdružuje moderní metody e-learningu s klasickými školeními a kurzy. K jejím základním funkcím patří plánování, realizace, evidence a vyhodnocení výsledků jednotlivých vzdělávacích akcí i celého vzdělávacího procesu v organizaci. Detailnější informace naleznete na adrese: http://www.ramsesonline.cz .

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy