Unient Communications obdržel certifikace ISO 9001 a ISO 14001

14.03.2006 | , Unient Communicat ions, a.s.
Tiskové zprávy


Společnost Unient Communications zavedla integrovaný systém managementu jakosti a ochrany životního prostředí a úspěšně prošla certifikačním  auditem ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004.

Integrovaný systém, který společnost Unient Communications zavedla na konci roku 2005 a v počátku roku 2006 zahrnuje dodávky telekomunikační techniky, telekomunikačních služeb a příslušný servis a také realizaci projektů v oblasti telekomunikací. Důsledná aplikace principů, procesů a postupů definovaných v normě ISO 9001 a v interních dokumentech společnosti přináší hlavní přínosy a výhody zejména pro zákazníky a partnery Unient Communications. Naproti tomu enviromentální management podle ISO 14001 se zaměřuje na pozitivní a hlavně systematický přístup k ochraně životního prostředí ve všech aspektech podnikání.

Zavedením integrovaného systému managementu jakosti a ochrany životního prostředí s mezinárodní certifikací pozvedla společnost Unient Communications procesy péče o zákazníka a své interní procesy na vyšší úroveň, která jí dovolí lépe uspokojovat potřeby zákazníků nejen v České republice, ale i v Evropě. 

„Často spolupracujeme s velkými nadnárodními společnostmi, které vyžadují jistou míru kvality. A právě certifikace v obou směrech prokazuje naši připravenost. Navíc norma ISO 14001 je spojená s ochranou životního prostředí, na což se v oboru IT někdy zapomíná,“ říká ing. Michal Rosický – ředitel pro kvalitu z Unient Communications.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy