ATLANTIK FT obchoduje s deriváty

29.03.2007 | , Atlantik AM
Tiskové zprávy


Společnost ATLANTIK FT, patřící do KKCG Finance, se rozhodla začít obchodovat s investičními nástroji derivátové povahy.

Společnost ATLANTIK FT, patřící do KKCG Finance, od 26. března 2007 rozšířila nabídku investičních nástrojů, se kterými její klienti mohou obchodovat, o nástroje derivátové povahy. Toto rozšíření nabídky investičních nástrojů společnosti ATLANTIK FT umožnila licence pro obchodování s deriváty, kterou jí udělila ČNB jako regulátor kapitálového trhu dne  14. února 2007.

Společnost ATLANTIK FT tak od 26. března 2007 nabízí obchodování s investičními certifikáty, warranty a futures kontrakty obchodovanými na českém trhu. Podkladovými aktivy těchto kategorií derivátů budou akcie, akciové indexy, měny, dluhové instrumenty a v neposlední řadě též komodity. "Věříme, že doplnění derivátů do naší stávající nabídky vyvolá u našich privátních i institucionálních klientů velký zájem, zejména díky lepší možnosti řízení rizika a jednodušší realizaci vhodné investiční strategie," informovala Dagmar Adamcová, tisková mluvčí společnosti ATLANTIK FT.

Společnost ATLANTIK FT nabízí všem svým klientům po dobu měsíce dubna a května při příležitosti zahájení obchodování s novými investičními instrumenty – certifikáty, warranty a futures poplatkové prázdniny. Klienti tak mohou tyto nové investiční produkty obchodovat bez poplatků společnosti ATLANTIK FT, pouze za poplatky trhu.

Veškeré informace o nových produktech a jejich obchodování najdete na www.atlantik.cz.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy