Citibank jako jediná banka v ČR nabízí od pondělí kreditní karty bez ročního poplatku

13.04.2007 | , Citibank
Tiskové zprávy


Jako první banka v České republice přichází od pondělí Citibank s revoluční novinkou v oblasti bankovních kreditních karet. Od 16. dubna bude roční vedení Citibank kreditní karty Classic bez poplatku.

„Chceme, aby kreditní karta Citibank byla dostupná všem. Proto jsme se rozhodli odpustit podmínku pro bezplatné vedení karty, tedy nutnost utratit kreditní kartou 36 tisíc ročně. Od zítřka bude vedení kreditní karty zcela zdarma,“ uvedl ředitel odboru kreditních karet Citibank Rizwan Qazi.

Cílem Citibank je nejen kartu nabídnout všem, ale také všude. „ Karty nyní nabízíme na stáncích umístěných v obchodních centrech. Těm, kteří hodně cestují, nabízíme kartu na letišti, nebo na vybraných čerpacích stanicích Shell. Těm, co jsou rádi obsluhováni z pohodlí domova, nabízíme kartu přes Internet nebo telefonicky, tedy bez nutnosti navštívit pobočku banky. Výjimkou není ani obsluhování zájemců o kartu  v místě jejich zaměstnání,“ doplnil Qazi.

Citibank kreditní karta Classic se po zavedení nových podmínek stává nejdostupnější kartou na trhu s širokým spektrem doplňkových služeb. Karta nabízí unikátní systém zabezpečení (fotografie a podpis držitele na přední straně karty, pravidelný monitoring uskutečněných transakcí, bezplatná blokace  a vydání nové karty při ztrátě či krádeži), nejdelší bezúročné období (až 55 dní), nejširší spektrum pojištění (Životní pojištění, Pojištění pro pobyt v nemocnici, Pojištění proti zneužití karty, Cestovní pojištění), jedinečné doplňkové služby (Hotovost na zavolanou, Nákup na splátky, Chytrá půjčka na kartě), úrokovou sazbu začínající již od 9,9% ročně a možnost až 3 doplňkových karet, které jsou ke kartě poskytovány zdarma. V současnosti tak nabízí zákazníkům nejlepší služby na tuzemském trhu.

Kromě vylepšení podmínek kreditní karty Classic zvýhodňuje Citibank od pondělí i držitele kreditní karet Gold. Snižuje úrokovou sazbu, zavádí bezplatné pojištění a rozšiřuje program pro náročné klienty – Privilege Guide. Držitelé Citibank kreditních karet Gold  nově získají úrokovou sazbu od 9,9% p.a. – 22,8% p.a. (dříve 26,4% p.a.), bezplatné pojištění proti zneužití karty, které se vztahuje na neoprávněné transakce v případě ztráty či odcizení karty až do výše 50.000Kč, významné slevy (až 20%) u partnerů Privilege programu pro náročné klienty (více než 60 prestižních partnerů z oblastí módy, gastronomie, ubytování, zábavy i životního stylu) a možnost získat až dvojnásobně vyšší slevy u "Partnera měsíce“. Partnerem měsíce dubna je Escada s nabídkou 14procentní slevy.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy