Karta Aura k novému autu

24.04.2007 | , Cetelem
Tiskové zprávy


Cetelem se rozhodl rozšířit úspěšnou akci s kreditní kartou Aura, kterou dával jako bonus k vozům Dacia Logan, na dalších osm značek automobilů. Do 30.6.2007 dostane každý klient, který si pořídí vybrané automobily prostřednictvím Autoúvěru, kreditní kartu Aura s limitem 20 000 Kč a s nulovým úrokem na nákup pohonných hmot, příslušenství a náhradních dílů.

Kreditní kartu Aura s limitem 20 000 Kč začal od poloviny února nabízet Cetelem jako bonus všem klientům, kteří zakoupili Dacii Logan prostřednictvím Autoúvěru. „Po úspěšném startu naší akce s Dacií Logan jsme se rozhodli rozšířit tuto nabídku i na další značky,“ uvedl Radek Veselý, ředitel Správy financování motorových vozidel společnosti Cetelem. Od poloviny dubna tak získají kartu Aura všichni klienti, kteří si pořídí prostřednictvím Autoúvěru vybrané modely značek Škoda, Renault, Peugeot, Citroën, Hyundai, Opel, Chevrolet a Ford. Akce platí až do konce června 2007 a do stejného data byla prodloužena i akce na vozy Dacia Logan.

Kreditní karta Aura MasterCard, kterou dostanou klienti – soukromé osoby ke každému schválenému úvěru jako bonus, nabízí celkový limit čerpání 20 000 Kč a až 50denní bezúročné období. Tato karta navíc zahrnuje 0% úrok na nákup pohonných hmot na čerpacích stanicích a na příslušenství a služby v autosalonu, kde klient zakoupil svůj vůz. Nulové úročení platí po dobu 6 měsíců od získání karty. Klient může svou kartu využít k platbě ihned po podpisu smlouvy, fyzicky pak obdrží kartu poštou.

Autoúvěr pro financování automobilů umožňuje přímou platbu v rozmezí 0 až 80 % ceny vozu, délka splatnosti se pohybuje od 1 roku do 7 let. Klienti neplatí žádné poplatky za vyřízení úvěru ani za vedení úvěrového účtu a ihned se stávají majiteli vozidla. „Autoúvěr navíc umožňuje měnit délku splácení a výši splátky i v průběhu splácení,“ doplnil Radek Veselý. „Klienti mohou také předčasně splatit zbývající část úvěru, pokud mají potřebné prostředky k dispozici dříve.“ Havarijní pojištění je nutné sjednat pouze u úvěrů nad 300 000 Kč u soukromých osob a nad 150 000 Kč u podnikatelů. Klienti si samozřejmě mohou sjednat i pojištění schopnosti splácet pro případ nepříznivých životních situací, jako je dlouhodobá nemoc, trvalá invalidita, smrt nebo ztráta zaměstnání.
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy