Pojišťovna České spořitelny je Pojišťovnou roku 2006 v kategorii životního a úrazového pojištění

25.04.2007 | , Česká spořitelna
Tiskové zprávy


Dne 23. dubna 2007 byly slavnostně vyhlášeny výsledky ankety pojišťovacích makléřů Pojišťovna roku 2006, kterou pořádala Asociace českých pojišťovacích makléřů.

Pojišťovna České spořitelny (Pojišťovna ČS) získala první místo v kategorii životní a úrazové pojištění. Pojišťovna ČS se zároveň umístila na 5. místě v hlavní kategorii Pojišťovna roku 2006 a také jí patří 5. místo v kategorii likvidace. Slavnostního vyhlášení se zúčastnil viceguvernér ČNB Miroslav Singer a také představitelé většiny pojišťoven na českém pojistném trhu.

„Volba Pojišťovny České spořitelny jako nejlepšího poskytovatele životního a úrazového pojištění na našem trhu nás velmi těší. Je to pro nás jasný důkaz toho, že naše produkty jsou skutečně dlouhodobě považovány našimi klienty i odbornou veřejností za vysoce kvalitní a splňují jejich náročné požadavky a očekávání. Zároveň toto ocenění pro nás představuje závazek i nadále poskytovat ty nejlepší produkty,“ uvedl Petr Zapletal, generální ředitel a předseda představenstva Pojišťovny České spořitelny.

Hlasování probíhalo mezi pojišťovacími makléři a zprostředkovateli, kteří nezávisle hodnotili každou pojišťovnu v jednotlivých kategoriích.
 

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy