ČSOB Leasing spustil rozsáhlou internetovou prezentaci

20.08.2007 | , ČSOB Leasing
Tiskové zprávy


Společnost ČSOB Leasing, lídr leasingu v České republice, spustila nové internetové stránky na adrese www.csobleasing.cz. Tuto adresu v letošním roce navštívilo průměrně 17 000 unikátních uživatelů měsíčně, což je o 15 procent více než v roce 2006.

Společnost zároveň na adrese www.carpark.cz spustila separátní internetové stránky věnované výhradně produktům operativního leasingu CarPark. V průběhu srpna 2007 budou publikovány ještě internetové stránky dceřiné společnosti ČSOB Leasing pojišťovací makléř s.r.o. (www.csoblpm.cz), třetího největšího zprostředkovatele pojištění na českém trhu. Hlavním cílem stránek bude prezentace komplexního pojištění potenciálních rizik na majetku i pojištění nemajetkové povahy.

Nové internetové stránky ČSOB Leasing upoutají jak zcela novým moderním designem, tak rozšířeným obsahem, který uspokojí všechny příznivce největší leasingové společnosti v České republice. Stránky jsou koncipovány tak, aby pomohly stávajícím i potenciálním zákazníkům v lepší orientaci ve službách poskytovaných společností ČSOB Leasing. Navazují tak na spuštění on-line informačního portálu eLeasing pro zákazníky společnosti nabízejícího kompletní přehled všech údajů a informací o běžících smlouvách a umožňující elektronické zadávání požadavků a řešení potřeb zákazníků. Nová prezentace je kompaktní, přehledná a uživatelsky příjemná. Grafický styl je cely řešený v kombinaci odstínů firemní modré barvy a obsahuje všechny standardní prvky prezentace předchozí. „Cílem bylo identifikovat a přenést do nové verze všechny přednosti verze minulé – například sekci pro zákazníky, umožňující našim stávajícím zákazníkům získat formuláře, dokumenty ke stažení, sazebník služeb a řadu dalších užitečných informací. Přehlednost a srozumitelnost nové prezentace významným způsobem zlepšuje i nový grafický styl a intuitivní ovládací prvky,“ doplnil informace Radan Šantora výkonný ředitel pro obchod ČSOB Leasing. „Obsah nových internetových stránek je administrovatelný přímo z naší společnosti, což umožňuje úplnou aktuálnost informací,“ sdělil Radan Šantora.

Na titulní stránce webu jsou atraktivně graficky zvýrazněny základní komodity financované ČSOB Leasing: stroje a zařízení, nákladní automobily, osobní a užitkové automobily a  motocykly. Jednotlivé sekce financovaných komodit obsahují dynamicky řešené bannery s akčními nabídkami na jednotlivé modely automobilů, strojů nebo zařízení. Uživatel se tak rychleji dostane k informacím, které ho zajímají. Kromě toho nové stránky nabízejí řadu novinek, jako je plánovač tras pro plánování pracovních i soukromých cest návštěvníků webu. Další nové funkce bude ČSOB Leasing postupně doplňovat.

Na internetových stránkách www.carpark.cz je prezentována komplexní škála produktů a služeb poskytovaných společností ČSOB Leasing v rámci operativního leasingu. Stránky operativního leasingu obsahují kromě popisu full service leasingu, fleet managementu a leasebacku také kompletní seznamy spolupracujících servisních středisek a pneuservisů s možností vyhledávání podle značky a sídla firmy.
Vizuální styl webu operativního leasingu CarPark se mírně odlišuje od hlavních internetových stránek, zároveň se však hlásí k vizuálu mateřské společnosti ČSOB Leasing.

„Razantní nárůsty obchodů naší společnosti jsme schopni zvládnout jen díky pokračujícímu nasazení moderních elektronických forem komunikace se zákazníky a partnery. Nové internetové stránky spolu s  informačním portálem eLeasing a internetovou aplikací pro on-line uzavírání smluv eLine prostřednictvím dealerů tvoří novou generaci elektronické prezentace a komunikace společnosti,“ vysvětlil Radan Šantora.

Z nových internetových stránek je přímý vstup na  informační portál eLeasing. Využívání tohoto portálu výrazně zrychluje a usnadňuje komunikaci mezi společností a zákazníky. Internetová aplikace eLeasing umožňuje zákazníkům zdarma on-line náhled na jejich smlouvy a jednoduché a rychlé vyřizování požadavků. ČSOB Leasing je první a jedinou leasingovou společností, která poskytuje takto komplexní informační systém svým zákazníkům.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy