Citibank rozšiřuje pracovní dobu na pobočkách podle potřeb klientů

18.09.2007 | , Citibank
Tiskové zprávy


Nová pobočka v centru Prahy bude dostupná i večer a v sobotu. Citibank pokračuje v rozšiřování pobočkové sítě v Praze a plní svůj slib přizpůsobit otevírací dobu přáním a potřebám klientů.

Banka dnes otevřela novou pobočku v ulici 28. října v historickém centru Prahy, která bude mít rozšířenou pracovní dobu až do pozdních večerních hodin a k dispozici bude klientům i v sobotu. „Víme, že lidé z centra Prahy jsou velmi časově vytížení a nechtěli jsme je nutit, aby kvůli cestě na pobočku museli odbíhat z práce nebo měnit svůj pracovní program. Nová pobočka bude mít otevřeno ve všední den od 8 do 20 hodin a v sobotu pak od 10 do 14 hodin,“ uvedl ředitel retailového bankovnictví Bert Pijls.

Pobočka je druhým novým pracovištěm, které banka v Praze letos otevřela – první pobočka na Vinohradské ulici funguje od července. Citibank v rámci projektu rozšiřování prodejní sítě plánuje v nejbližších měsících otevřít v hlavním městě  ještě centrum pro privátní klientelu. Kromě toho banka letos otevřela i speciální korporátní centrum pro firemní klientelu ve Zlíně.

Pro expanzi v Praze jsme se rozhodli proto, že je zde největší zastoupení našich potenciálních retailových klientů, kterým nabízíme díky příslušnosti k největší světové finanční skupině špičkové produkty a služby. Téměř polovina domácností v Praze má čistý příjem nad 30 tisíc korun měsíčně. Tito lidé budou ve svých požadavcích na bankovní servis stále náročnější a Citibank jim chce otevřít dveře k nejvyšší kvalitě bankovních služeb,“ řekl Pijls.

Citibank má nyní v ČR třináct poboček. Strategií banky je nabídnout jednotlivým klientským segmentům individuální a moderní přístup a tomu přizpůsobuje i prodejní síť. Všechny produkty nabízí banka rovněž prostřednictvím Internetu a telefonického bankovnictví a má k dispozici i síť více než tisícovky prodejních specialistů v celé ČR.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy