Úvěry pro podnikatele od GE Money Bank nově v prodejnách IKEA

29.10.2007 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Pro získání úvěru Optimal Business v hodnotě od 40 do 200 tisíc korun a kreditní karty pro podnikatele MoneyCard Business od GE Money Bank již není potřeba navštívit pobočku banky.

O vyřízení žádosti se přímo v prodejnách sítě IKEA postarají na stánku sesterské společnosti GE Money Multiservis. Úvěr Optimal Business lze získat bez nutnosti vedení běžného účtu v GE Money Bank a navíc umožňuje odpočet nákladů spojených s vedením úvěru z daní. Výhodami kreditní karty MoneyCard Business jsou především možnost čerpat finanční prostředky kdykoliv po celém světě, bezúročné období až 50 dní, pojištění a flexibilní způsob splácení.

„Čas jsou peníze a GE Money Bank si je této skutečnosti vědoma. Proto podnikatelům nabízí možnost čerpat úvěr bez nutnosti navštívit pobočku banky. Klienti mohou ušetřit svůj čas a žádost o úvěr Optimal Business nebo kreditní kartu MoneyCard Business si vyřídit v kterékoliv prodejně sítě IKEA. Věřím, že oběma produkty rovněž významnou měrou zatraktivníme nabídku společnosti IKEA pro malé a střední firmy, “ říká Jaromír Kouřil, obchodní manažer GE Money Bank.

Podnikatelský úvěr Optimal Business poskytuje GE Money Bank v hodnotě 40 až 200 tisíc korun, a to bez nutnosti zajištění. Jde o úvěr určený zejména na financování investičních potřeb. Fyzické osoby podnikatelé a specifické profesní skupiny (lékaři, lékárníci, veterináři, daňoví poradci, notáři a advokáti) si mohou zvolit dobu splatnosti v závislosti na preferované výši splátek od 24 do 84 měsíců. Fixní úroková sazba se u úvěru Optimal Business odvíjí od bonity klienta a začíná na 10,4% p.a. Flexibilitu podnikatelům zajišťuje možnost mimořádných splátek a předčasného splacení celého úvěru. Vyřízení a čerpání úvěru je zdarma.

Kreditní kartu MoneyCard Business mohou podnikatelé využívat k opakovaným nákupům, přičemž úvěrový rámec činí až 200 tisíc korun. Jedná se o revolvingový (umožňující opakované čerpání) neúčelový úvěr bez nutnosti zajištění. Pokud klienti splatí všechny čerpané prostředky ve lhůtě max. 50-ti dní, budou mít nákupy zboží a služeb zcela bez úroků. Významnou výhodou karty je také cestovní pojištění, které klient získá bez ohledu na výši úvěrového rámce. O kartu MoneyCard Business mohou požádat i začínající podnikatelé bez předložení daňového přiznání, a to až do výše 20 tisíc korun.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy