Credium vstupuje razantně na trh s kreditními kartami

08.11.2007 | , Credium, a.s.
Tiskové zprávy


Od listopadu 2007 začala veřejnosti nabízet nové finanční služby - kreditní karty - společnost Credium, a.s., která patří do TOP 10 leasingových společností v České republice.

Jedná se o nejmodernější, v řadě zemí EU nejpopulárnější, formu této finanční služby: nezajištěný a bezúčelový úvěrový produkt.

„Chceme tímto krokem rozšířit naše aktivity nově směrem do oblasti spotřebitelského financování. Víme, že konkurence na trhu kreditních karet je značná, proto jsme s projektovým týmem vytvořili produkt, který osloví především skupinu kterou dobře známe, majitele a řidiče motorových vozidel,“ shrnuje obchodní záměr společnosti Bronislav Dvořáček, ředitel pro oblast spotřebitelského financování Credium, a.s.

Výhody, které nepřehlédnete
Držitelé kreditní karty Credium ocení celou řadu výhod. Například až 50 denní bezúročné období, bezhotovostní jednorázový nebo opakovaný převod finančních prostředků na vlastní nebo jiný běžný účet, možnost volby splátek inkasem, bankovním převodem nebo poštovní složenkou. Samozřejmostí je využití kreditní karty Credium pro výběr z bankomatu nebo přímou platbu všude, kde jsou přijímány karty s logem MasterCard, dále transakce po internetu nebo telefonicky až do výše kreditního limitu. Přehled
o finančních pohybech dostává držitel karty každý měsíc ve výpisu.

Pro většinu zájemců o kreditní kartu Credium bude důležitá částka povinné minimální měsíční splátky. Ta představuje 5 % z celkového zůstatku kreditního účtu, minimálně však 400 Kč.

Věrnostní program Credium
Nadstandardní výbavou kreditní karty Credium je Věrnostní program Credium, který ocení především řidiči a majitelé automobilů. Ten totiž poskytuje celou řadu výhod a slev. Například až 20% slevu na havarijním a zákonném pojištění u smluvních pojišťoven společnosti Credium, dále na zabezpečovací zařízení DEFEND, navigace a zařízení prodávaná společností Molpir, asistenční služby ACA a 25% slevy na pneumatiky od GPD Service Team. Dále lze využít slev u autopůjčovny SIXT nebo CS Czechocar, která nabízí i slevy na ubytování nebo slevy od cestovní kanceláře Fischer.Další partneři budou rozšiřovat postupně nabídku věrnostního programu i v roce 2008.

Důležité je finanční zázemí
Credium, a.s. má, vedle desetileté zkušenosti s financováním na českém trhu, na čem novou službu stavět. Technicky i manažersky ji vytváří zázemí její vlastník, francouzská společnost SOFINCO S.A., která se zaměřuje na poskytování spotřebitelských úvěrů, revolvingových úvěrů, finanční leasing, outsorcing a pojištění v šestnácti zemích Evropy. Jejím 100% vlastníkem je nadnárodní skupina Crédit Agricole, která je lídrem v oblasti retailového bankovnictví ve Francii, kde tvoří její podíl na trhu 24% a patří mezi největší světové banky.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy