T-Mobile nabídne zákazníkům bez kreditu zpětné volání

16.05.2008 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 16. května (ČTK) - Mobilní operátor T-Mobile nabídne uživatelům předplacených karet v případě, že si vyčerpají kredit, možnost zpětného volání. Umožní jim poslat nouzovou SMS nebo uskutečnit krátký hovor a volaný jim bude moci zavolat zpět. Firma to uvedla v tiskové zprávě. Konkurence podobnou službu nenabízí.

Služba začne fungovat od pondělí. Místo hlášky "Litujeme, ale nemáte dostatečný kredit na uskutečnění hovoru" se nově ozve nabídka hlasového automatu buď volanému poslat textovou zprávu, nebo jej prozvonit. Tuto možnost může zákazník využít maximálně pětkrát. Pokaždé, když je kredit dobit a jeho hodnota přesáhne deset korun, je počitadlo vynulováno.

Možnost poslat SMS se týká uživatelů v síti T-Mobile, prozvonění volaného funguje v ostatních tuzemských mobilních sítích. Pokud má volající účastník nastavenou zamezenou identifikaci, bude potlačena a při prozvonění se jeho číslo volanému zobrazí. Minulý měsíc T-Mobile nabídl možnost volání z mobilního telefonu na účet volaného.

T-Mobile měl na konci března 5,3 milionu zákazníků, což bylo nejvíce na tuzemském trhu. Firma patří do stejnojmenné skupiny, která je součástí Deutsche Telekomu.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK