Co týden dal?

26.10.2001 | , Finance.cz
MAKRODATA A EU


Stavební spořitelna Wüstenrot poskytla za tři čtvrtletí roku 2001 celkem 10.059 úvěr, po lehkém odpočinku na  začátku týdne se ceny dluhopisů opět vzepjaly k výšinám -  to jsou některé události z uplynulého týdne.

Posledních 7 dní ve světě
Po lehkém odpočinku na  začátku týdne se ceny dluhopisů opět vzepjaly k výšinám. Na zasedání ECB by podle očekávání analytiků mělo dojít ke snížení úrokové sazby o 0,25%, obzvláště ve světle  zveřejněného příznivého inflačního vývoje v Německu i ve Francii.

Posledních 7 dní u nás doma
Stavební spořitelna Wüstenrot poskytla za tři čtvrtletí roku 2001 celkem 10.059 úvěrů v objemu 1,29 mld. Kč. Nejvýraznější nárůst v meziročním srovnání zaznamenaly překlenovací úvěry, jejichž počet se zvýšil o téměř 54 procent. Český statistický úřad zveřejnil informace o zahraničním obchodě za měsíc září.  Zahraniční obchod v porovnání se stejným měsícem minulého roku vzrostl dovoz v běžných cenách o 2,6 % a vývoz  o 7,7 %.

Posledních 7 dní na našem serveru
Mezi  novinky na www.finance.cz patří změna  domovské stránky, a to v několika případech. Hlavní změnou  je rozcestník, který byl měl našim návštěvníkům  ulehčit  orientaci našeho serveru. Plánované spuštění Krizového centra, které proběhne v nejbližších dnech, se bude věnovat problematice kampeliček, cause Private Investors, krizím českých bank, Investiční a poštovní banky, Harvardských investiční fondů nebo nucené správě Universal pojišťovny.

Anketa posledních 7 dní
V tomto týdnu jsme se Vás na hlavní stránce ptali, jak často navštěvujete naše stránky. Jak dopadlo hlasování? 46 % uživatelů nás navštěvuje vícekrát týdně, 25 % vícekrát denně. Toto zjištění nás potěšilo.  28 % návštěvníků se na naše stránky obrátí občas a 10 % na naše stránky zabloudí náhodou.

Autor článku

Hana Stejskalová  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: MAKRODATA A EU