Co týden dal?

02.11.2001 | , Finance.cz
MAKRODATA A EU


Zajímavou soutěž rozjíždí Všeobecná stavební spořitelna KB.  Každý, kdo uzavře smlouvu o stavebním spoření  u VSS KB do 31.12.2001, může získat jeden ze čtyř zbrusu nových automobilů Škoda FABIA. I v tomto týdnu se udělaly jisté změny na www.finance.cz .

Posledních 7 dní ve světě

Deutsche Bank ve čtvrtek oznámila, že propustí dalších 4500 zaměstnanců. Plánované propouštění tak postihne 7100 pracovníků banky, tedy 7,3 procenta jejich celkového počtu. Uvedla včera agentura Reuters. Z téhož pramene vychází i další informace. Německý automobilový producent VW uvedl, že jeho zisk před zdaněním vzrostl ve třetím čtvrtletí meziročně o 9,8 procenta na 988 milionů eur. Tento výsledek předčil očekávání analytiků. Zajímavý vývoj byl zaznamenán i na komoditních trzích. Ropa zaznamenala největší propad za poslední tři týdny. Investoři se obávají, že Spojené státy jako největší světový spotřebitel mohou propadnout do recese.
 

Posledních 7 dní u nás doma

Zajímavou soutěž rozjíždí Všeobecná stavební spořitelna KB.   Každý, kdo uzavře smlouvu o stavebním spoření  u VSS KB do 31.12.2001, může získat jeden ze čtyř zbrusu nových automobilů Škoda FABIA. Do spořitelny vůbec nemusíte chodit. Smlouvu lze uzavřít i po internetu. Jinak v průběhu týdne ohlašovaly své hospodářské výsledky naše významné bankovní domy. Hodnotit je lze zřejmě pozitivně. Více si přečtěte v sekci bankovnictví.


Posledních 7 dní na našem serveru


I v tomto týdnu se udělaly jisté změny na www.finance.cz . Pečlivě monitorujeme chování našich návštěvníků a upravujeme uspořádání hlavní stránky co nejlépe podle jejich potřeb. V polovině týdne jsme zareagovali i na základě probíhající ankety a zaměnili málo zajímavý modul nejčtenějších zpráv opět za tři nejnovější zprávy na našem serveru. Navíc jsme se rozhodli vyčlenit prestižní místo v horních partiích stránky pro nejzajímavější komentář. Věříme, že příspěvky našeho týmu i našich dopisovatelů pro vás budou velmi zajímavé. Větší změny nastanou v příštích týdnech. Listopad by měl být měsícem velkých proměn našeho serveru. Zachovejte nám přízeň! 

Anketa posledních 7 dní

V anketě tohoto týdne jsme chtěli a ještě do pondělí chceme získat váš názor na změny, které byly provedeny na hlavní stránce www.finance.cz . Z nabízených možností se vám nejvíce zamlouvá nový rozcestník našeho serveru, ve kterém nechybí odkazy na partnerské servery, například na srovnávací portál Fintest nebo do našeho internetového poradenského centra. Novinky v podobě tiskových zpráv a nejzajímavějšího komentáře byly ve srovnání s rozcestím považovány vcelku pochopitelně za méně atraktivní. Závěrem nutno podotknout, že změny na našem serveru pokračují téměř v on-line rytmu. Věříme, že budete s úrovní našeho webu stále více spokojeni.

S přáním pěkného víkendu

Redakce www.finance.cz

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: MAKRODATA A EU