Úrazové pojištění od ČSOB Pojišťovny je možné uzavřít i přes internet

22.10.2008 | , ČSOB Pojišťovna
Tiskové zprávy


Uzavírání pojistných smluv přes internet je stále populárnější. Na tento trend reaguje ČSOB Pojišťovna spuštěním další internetové aplikace. Kromě pojištění domácnosti, povinného ručení a cestovního pojištění si mohou klienti nově uzavřít on-line i úrazové  pojištění.

Jen za první tři čtvrtletí uzavřeli klienti ČSOB Pojišťovny přes přímé kanály pojistné smlouvy za více než 26 milionů korun. „V prodejích přes přímé kanály jsme již nyní překonali loňský rok. Klienti mají zájem nejen o cestovní pojištění, které nabízíme nejdéle, ale i o povinné ručení nebo pojištění domácnosti. Možnost uzavření úrazového pojištění přes internet je tak dalším logickým krokem,“ říká Petr Kleiner, ředitel odboru přímého prodeje a služeb ČSOB Pojišťovny.

Jen za letošní rok si například cestovní pojištění u ČSOB Pojišťovny přes internet uzavře 22 tisíc klientů, což je stejný počet lidí, jako obyvatel Jindřichova Hradce. V příštím roce se již počtem uzavřených smluv dostaneme na úroveň počtu obyvatel Příbrami nebo Tábora. Podle odhadů totiž klienti v příštím roce uzavřou již 35 tisíc smluv na cestovní pojištění.

Možnost uzavřít úrazové pojištění přes internet je na českém trhu spíše výjimečným produktem. ČSOB Pojišťovna se však rozhodla následovat zvýšený zájem klientů o uzavírání pojistných smluv přes internet. „I nadále plánujeme spouštět další pojištění pro prodej přes internet a rozšiřovat tak naší paletu produktů online,“ říká Petr Kleiner. Do budoucna se tak dočkáme on-line verze pro uzavření pojištění odpovědnosti nebo havarijního pojištění. 

Klienti, kteří upřednostní sjednání úrazového pojištění přes internet,  mají na výběr ze tří variant pojištění - dva pro dospělé a třetí speciální balíček pro dítě:
 

Varianty pojištění Pohoda Komfort Dítě
Smrt následkem úrazu 200 000 400 000 20 000
Trvalé následky úrazu 200 000 400 000 300 000
Denní odškodné 100 200 100

 

Úrazové pojištění dětí u ČSOB Pojišťovny má řadu předností, k nimž patří například pojištění pro případ trvalých následků úrazu už od 1 % s progresivním plněním, dvojnásobné pojistné plnění v případě smrti úrazem při dopravní nehodě nebo sportu, denní odškodné s limitem plnění od 15. dne léčení nebo pojištění hospitalizace následkem úrazu.

Při sjednání pojištění přes internet do konce října získá klient první měsíční pojistné zdarma. 


Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy