eBanka v novém kabátě

10.09.2002 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


eBanka od září mění své webové stránky. Změnila se grafika, struktura informací na stránkách a změnil se i jejich obsah. Pro klienty eBanky se zjednodušil vstup na účet.

Nové klientské stránky eBanky obsahují nové služby. Největší pozornost však eBanka věnuje srozumitelnosti pro nové zájemce o přímé bankovní služby.

Mezi nejzajímavější změny Klientského systému (účtu) patří: zpřehlednění hlavní tabulky o celkovém stavu financí na účtu, rozšíření možností zadávat vzory plateb, konverzí, inkas, výběr kódů bank a konstantních symbolů, kalkulačka u konverze při zahraničním platebním styku, nové podmíněné informace: o ukončení platnosti trvalého příkazu, o neuhrazené splátce Osobní úvěrové linky, možnost vedení domácího účetnictví prostřednictvím účtu a mnoho dalších změn.

Zcela nově je koncipována vnitřní schránka na účtu, prostřednictvím které banka komunikuje se svými klienty. Zejména zde klienti najdou důležité informace o bance, jejím provozu, nových produktech či změnách. Místo je zde také pro individuální rady vedoucí k optimálnímu nastavení a využívání služeb účtu klienta.

Na účtu vznikl zcela nový spořící produkt, který vychází z revolvingového termínovaného vkladu. Ten klientům umožní pravidelné ukládání a zhodnocování volných peněžních prostředků.  Klient samozřejmě nepřichází o možnost výběru zvolené částky v den otočky termínovaného vkladu.


Pramen: tisková zpráva eBanky

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ