Odborný portál ekonomicke-softwary.cz

15.09.2009 | , Ekonomické Softwary
Tiskové zprávy


Portál je určen pro všechny, kdo hledají první nebo nové softwarové řešení ekonomického typu pro sebe či svoji společnost.

Jedná se o softwary typu: účetní program, daňová evidence, daňový program, mzdový program, podnikový informační software, personální systém, kniha jízd, dokumenty a formuláře, atd.

Portál plní zejména funkci poradenskou, tzn. pomáhá fyzickým či právnickým osobám při výběru ideálního softwaru pro svoji firmu. Přínosem je i pro zavedené společnosti, které poptávají nové řešení, na jednom místě naleznou kompletní přehled všech výrobců a jejich softwarů.
Na portále naleznete jak databázi softwarových společností, tak především kompletní přehled nabízených softwarů.

Zajímavostí je konfigurátor „ideálního“ softwarového řešení, uživatelé mohou rovněž využít poradnu, kterou obsluhují naši odborníci s cílem poradit při výběru softwaru. Rovněž se lze inspirovat návodem jak vybírat ekonomický software.

Portál zveřejňuje zajímavé novinky ze světa ekonomických softwarů. Zároveň připravuje ve spolupráci s odborníky i recenze ekonomických softwarů.

Uživatel může stáhnout přímo ze stránek demo či share verze softwarů.

Jednou měsíčně se zasílá na registrované uživatele pravidelný newsletter, který informuje o zajímavých nabídkách a novinkách ze softwarového světa.

ekonomicke_softwary_logo_400x84.jpg

 
ekonomicke-softwary.cz, Vaše jistota ve světě informačních systémů.

 

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy