Českou podnikatelskou pojišťovnu nově zastupuje EURO RSCG

01.10.2009 | , ČPP
Tiskové zprávy


Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (dále jen „ČPP“) má novou reklamní agenturu EURO RSCG Prague.

Česká podnikatelská pojišťovna oznámila zahájení spolupráce s reklamní agenturou EURO RSCG, která zvítězila v tříměsíčním tendru mezi dalšími osmi společnostmi. Dosud služby spojené s mediálními aktivitami a nákupem souvisejících služeb zajišťovala pro pojišťovnu agentura Vinland.

S agenturou Vinland jsme spolupracovali od roku 2004,“ říká manažerka odboru marketingu Jolana Kolaříková. ČPP však v posledních letech prošla mimořádně dynamickým vývojem a potřeby se v souvislosti se změnou jejího postavení na trhu výrazně změnily. „Naše marketingová komunikace si vyžadovala nový a inovativní přístup,“ zdůvodňuje rozhodnutí Kolaříková.

Tendr na nové zastoupení ČPP na mediálním a reklamním trhu probíhal od června 2009. „Návrh EURO RSCG nejvíce korespondoval s představami a požadavky naší společnosti na vytvoření nového komunikačního konceptu a vizuálního stylu,“ vysvětluje Kolaříková.

Společnou spolupráci obou společností odstartuje prvního října podzimní kampaň, která se zaměří nejen na podporu prodeje povinného ručení, ale i na vytvoření identity ČPP jako značky a její vymezení vůči ostatní konkurenci na cílovém trhu.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy