Překlenovací úvěr DOMINANTA

30.09.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Od prvního října rozšiřuje stavební spořitelna Wüstenrot svoji nabídku v poskytování překlenovacích úvěrů. Zájemci o tento typ úvěru budou moci využít nejen stávající překlenovací úvěr KONSTANTA, ale i nový překlenovací úvěr.

Překlenovací úvěr DOMINANTA je určen pro všechny, kteří se rozhodli ke změně svého bydlení, aniž by o tom uvažovali dopředu a založili si třeba stavební spoření. Tento překlenovací úvěr mohou využít všichni ti, kteří ještě nezačali spořit a nemají žádné vlastní prostředky na počáteční vklad. Pokud si žadatel zvolí překlenovací úvěr DOMINANTA, může získat od spořitelny celou požadovanou částku a to až do výše 500 000 korun. Navíc je umožněn výběr ze dvou variant - buď podle výše měsíční splátky a nebo celkové doby splácení.

Stavební spořitelna také změnila podmínky  u překlenovacího úvěru KONSTANTA a to tak, že již není omezena výše cílové částky.

Další změna se týká úvěrů, u kterých se mění podmínky pro zajištění. Nyní na úvěr do 300 tisíc postačí žadateli jeden ručitel, do 499 999 korun dva ručitelé a od 500 tisíc korun je třeba zajistit úvěr zástavním právem k nemovitosti. Navíc u úvěru do 120 tisíc korun nemusí klient, který pravidelně spořil, pokazovat svoji platební schopnost.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ