K účtu GEnius můžete získat notebook

06.11.2002 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


GE Capital Bank nabízí klientům od listopadu ve spolupráci se společnostmi AutoCont a GE Capital Multiservis k běžnému účtu GEnius notebook ASUS GEnius.

Financování notebooku probíhá za zvýhodněných podmínek, kdy klienti po dobu 24 měsíců platí měsíčně 1999 Kč, aniž skládají akontaci (RPSN je nula procent).Velkou předností je doprava a instalace počítače včetně sestavení připojení na internet u zákazníka zdarma.

"Naším primárním cílem je podpořit využívání přímého bankovnictví, konkrétně internetového bankovnictví. I když připojení domácností na internet neustále roste, zůstává stále několik překážek a jednou z nich je cena počítačů. Proto jsme na jaře přišli s nabídkou stolního počítače se zvýhodněným financováním. Notebook představuje rozšíření této nabídky a díky přenosnosti je skutečným symbolem nezávislosti klienta na pobočce," říká Tomáš Salomon, ředitel retailového bankovnictví GE Capital Bank.

Běžný účet GEnius představuje běžný účet s možností přečerpání do minusu (kontokorent). Součástí služby je také měsíční zasílání výpisu poštou. Klient získá rovněž e-mailovou adresu s koncovkou @genius.cz a schránku na serveru www.genius.cz. Součástí jednotného poplatku je rovněž ovládání účtu pomocí 2 libovolných nástrojů přímého bankovnictví. Klienti mohou volit mezi Internet Bankou Standard, Internet Bankou GEnius, Mobil Bankou a Telefon bankou.

Zdroj: tisková zpráva GE Capital Bank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ