Nové produktové balíčky u ČSOB

06.11.2002 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Československá obchodní banka přichází s novými produktovými balíčky pro občany, podnikatele i firmy, které jsou v její nabídce od 1. listopadu 2002.

Klient se už nemusí zajímat o technické detaily produktů. Balíčky obsahují určitý objem transakcí a elektronické bankovnictví zcela zdarma. Tím ČSOB podstatně zjednodušila a zpřehlednila produktovou nabídku a klientovi tak nabízí uživatelsky příjemné a nenákladné řešení.

Základním kamenem balíčkové nabídky ČSOB je ČSOB Osobní konto plus pro běžné zákazníky, ČSOB Aktivní konto a ČSOB Aktivní konto plus pro movitější či náročnější zákazníky. Každý z vyšších balíčků přitom obsahuje více benefitů dodávaných v rámci jedné smlouvy o vedení účtu. Základní odlišností v hierarchii balíčkové řady je počet transakcí zdarma, různé druhy platebních karet, povolené přečerpání účtu či investice do podílových fondů.

Pro malé a střední firmy bude nejpodstatnějším zjištění, že ČSOB zjednodušila úvěrový proces a zahrnula zprostředkování leasingu a factoringu do smlouvy o vedení ČSOB Firemního konta. Součástí benefitů spjatých s tímto kontem je totiž povolené přečerpání účtů a také deset, resp. dvacet elektronických transakcí zdarma.

Jejich prodej je podpořen cíleným modelem obsluhy, který je nově zaváděn v pobočkách ČSOB od 1. listopadu. Soustřeďuje se na rychlost transakcí a špičkové finanční poradenství. Všem klientům bez rozdílu budou na pobočkách k dispozici poradenské zóny, klientům s náročnějšími požadavky či s velkým objemem transakcí bude dostupná individualizovaná obsluha osobními bankéři. Jejich obdobou pro segment malých a středních firem se stane více než 250 firemních bankéřů ve zhruba 50 centrech. Až 60 % svého času budou firemní bankéři věnovat návštěvám klientů v jejich firmách či sídlech. 

Zdroj: tisková zpráva ČSOB

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ