Dobij Go i s Union bankou

06.11.2002 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Union banka od 4. listopadu rozšířila menu aktivního GSM Bankingu u Go SIM karet společnosti Eurotel o položku "Dobij-Go".

Prostřednictvím této nové služby mohou klienti kdekoliv a kdykoliv dobít kterýkoli telefon s předplacenou službou Go. Během měsíce může klient provést až 20 transakcí a dobít tak z jednoho účtu až 10 telefonů. Dobíjet může měsíčně až do limitu 10 tisíc korun v částkách 300, 500, 1000 nebo 2000 Kč pro jedno dobití. Podmínkou použití služby je vlastnictví Go SIM karty s Juice a telefon podporující SIM toolkitové aplikace.

Aktivní GSM bankovnictví pro klienty Eurotelu Union banka spustila 17. prosince 2001 a v současné době využívá této služby 742 klientů Eurotelu.

Službu GSM Plus mohou využívat klienti s mobilními telefony od všech tří českých operátorů. GSM Plus umožňuje na dálku nejen získávat informace o zůstatku, disponibilním zůstatku, kurzu valut a deviz Union banky, ale i aktivně zadávat platební příkazy a trvalé příkazy, zadat výpověď u úsporného vkladu U-konto či zobrazovat historii účtu. K dnešnímu dni službu GSM Plus k aktivnímu ovládání svých účtů používá 4332 klientů banky.

Zdroj: tisková zpráva Union banky

 

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ