Cetelem začíná nabízet finanční služby v IKEA

29.04.2010 | , Cetelem
Tiskové zprávy


Společnost Cetelem, člen mezinárodní bankovní skupiny BNP Paribas, začíná nově spolupracovat s IKEA a nabízet tak své finanční produkty a služby v této síti prodejen s nábytkem a bytovými doplňky.

Zákazníci si tak mohou od 1. května 2010 nakoupit v IKEA toto zboží i na splátky.

„Naše společnost se spojuje počátkem letošního května se značkou IKEA a začíná zákazníkům poskytovat klasické spotřebitelské úvěry na zakoupené zboží,“ uvedl Tomáš Chlíbec, obchodní ředitel společnosti Cetelem. „Zákazníkům ve všech obchodních domech IKEA v Česku nabídneme několik forem úvěrů splátkového prodeje, od velmi oblíbených úvěru zdarma až po úvěry s velmi malou měsíční splátkou,“ řekl T. Chlíbec.

„Produkty Cetelem jsou klienty vyhledávány pro svou atraktivní nabídku a jednoduchost vyřízení půjčky a navíc nákupem na splátky mohou odložit své přímé finanční prostředky na jiné účely. Navíc zákazník neplatí žádný poplatek ani za zřízení úvěru, ani za jeho správu a vedení; u některých forem úvěrů dokonce není potřeba skládat ani počáteční akontaci, zákazníkovi navrhneme optimální variantu financování nákupů v IKEA,“ dodal T. Chlíbec. Spotřebitelský úvěr je vyřízen přímo na prodejně v oddělení Finanční služby IKEA během několika minut, takže klient odchází domů s vybraným zbožím tentýž den. Na splátky lze pořídit zboží od 3 000 Kč do 200 000 Kč s délkou splácení od 5 měsíců do 4 let. Stačí, aby klient předložil kopii občanského průkazu a druhého dokladu totožnosti.

Cetelem spolupracuje s více jak 4 500 retailových obchodů a řetězců. Jedná se o zejména o specializované prodejny elektrospotřebičů a spotřební elektroniky, výpočetní techniky, mobilních telefonů, nábytku a bytového zařízení, ale např. i o prodejny oděvů, cestovní kanceláře a internetové obchody.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy