Vyšší hypotéka – nižší úrok

04.05.2010 | , Hypoteční banka
Tiskové zprávy


Hodláte si pořídit byt nebo dům na hypotéku a zvažujete, jak vysokou částku si půjčit? Řada lidí použije veškeré úspory, aby měli úvěr co nejnižší, a raději se smíří s tím, že jim nezbude na vybavení nového bytu či domu.

Dlouho pak bydlí mezi krabicemi a spí na staré posteli. To ale vůbec není nutné – stěhovat se dá do pohodlně a nově vybaveného bytu či domu!

Hypoteční banka totiž připravila speciální Jarní nabídku. Díky ní můžete získat slevu z úrokové sazby ve výši 0,1 % za každý započatý milion korun z vaší půjčky. Pokud tedy potenciální nemovitost stojí 3 miliony korun a vy dáte z rodinných úspor dohromady 1,1 milionu s tím, že už vám nezbude ani na novou postel, zvažte, jestli si raději nepůjčit částku lehce převyšující 2 miliony a získat výhodnější úrokovou sazbu. Při úvěru ve výši 1,9 milionu Kč do 70 % hodnoty nemovitosti s dobou splatnosti 30 let a tříletou fixací byste získali úrok 4,89 %. Pokud ale zvolíte variantu ve výši 2,001 milionu Kč, dosáhnete na úrok 4,79 %. Za navíc vypůjčených 100 000 korun si pak můžete krásně vybavit své nové bydlení.

„Celková sleva může činit až 0,4 % a úrokové sazby Hypoteční banky tak začínají již na 4,69 %. Jde o reálnou sazbu, na kterou mohou dosáhnout za definovaných podmínek všichni klienti,“ vysvětluje Vlastimil Nigrin, náměstek generálního ředitele Hypoteční banky. Pokud se vám tato jarní nabídka líbí, na nic nečekejte – datum, do kterého akce platí, není pevně stanoveno. Další dobrá zpráva je, že tuto výhodu můžete kombinovat i s dalšími slevami, například za sjednání dvou pojištění ze tří. Jarní nabídka se vztahuje na většinu typů hypoték kromě Americké hypotéky, Předhypotečního úvěru a převzetí dluhu. Na stránkách www.hypotecnibanka.cz si můžete spočítat výši své zvýhodněné splátky a naleznete tu i detailní nabídku služeb Hypoteční banky.

 

 

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy