Saxo Bank – skandinávská kvalita pro úspěšnejší investování

17.06.2010 | , Saxo Bank
Tiskové zprávy


V investorském světě Saxo Bank symbolizuje kvalitu a spolehlivost.  Od počátku své existence zdůrazňuje Saxo Bank technologii jako nejdůležitější prvek pro udržení konkurenceschopnosti v odvětví online obchodování.

PROČ SAXO BANK?

REGULOVANÁ EVROPSKÁ BANKA
- Vklady klientů Saxo Bank jsou stoprocentně garantované dánskou vládou, co je v současné době nejistoty na světových kapitálových trzích mimořádná konkurenční výhoda, kterou Saxo Bank poskytuje všem klientům.  Saxo Bank je regulována dánským Úřadem  pro Finanční  Služby.  Tímto způsobem banka zabezpečuje nejvyšší stupeň ochrany spolehlivosti a transparentnosti všech operací.
- Banka také nabízí vyspělé technologie, bezpečnost a spolehlivost exekuce pokynů.

ŠIROKÝ VÝBĚR INVESTIČNÍCH INSTRUMENTŮ
Měny, akcie, fondy, CFD, futures, opce a další deriváty – vybere si každý individuální, korporátní i institucionální klient. Nová obchodní platforma Saxo Bank na akcie zpřístupnila klientům banky detailní  výzkum o 11 tisíc akciových titulech kótovaných na 31 nejdůležitějších světových burzách, 6 000 CFD na jednotlivé akciové tituly a 800 fondů obchodovaných na burzách (ETF) s 20 CFD na indexy.

PRŮKOPNICKÉ OBCHODNÍ PLATFORMY
Saxo Bank klade hlavní důraz na řešení obchodování a vypořádávání transakcí přes internetové obchodní platformy. Nová obchodní platforma Saxo Bank na akcie  nemá rozsahem poskytovaných informací, šíří nabídky i technickým provedením konkurenta v ČR ani v celé Evropě.  Platforma poskytuje hloubkové analýzy jednotlivých akciových titulů, jaké nenajdete ani na mezinárodních informačních serverech.  

PRVOTŘÍDNÍ LIKVIDITA
Saxo Bank hromadí likviditu od více než deseti prvotřídních poskytovatelů a díky výborným vztahům s prvotřídními bankami je schopna jejich spojenou likviditu nabízet také svým klientům.  Saxo Bank je například schopna nabízet institucionálním klientům obchody s 50 miliony EUR/USD a 20 miliony USD/JPY a USD/CHF.  Soukromým investorům Saxo Bank nabízí schopnost velice rychle a efektivně v  případě potřeby zaměnit investované aktivum bez veľkých ztrát na hotovost. 

AMERICKÉ AKCIE ÚSPORNĚJI
Systém poplatků u všech zahraničních akcií byl donedávna nastaven jako procento z obchodovaného objemu. Nyní Saxo Bank u akcií z USA uplatňuje systém tzv. cent per share, kdy investor zaplatí poplatek na základě ceny akcie a ne za obchodovaný objem. Při nákupu dražších amerických akcií má Saxo Bank výrazně výhodnější poplatky na místním trhu než konkurence.

 

sb.jpg

 

VŠESTRANNÁ A KVALIFIKOVANÁ PODPORA INVESTORŮM
Saxo Bank disponuje mezinárodním týmem zkušených analytiků a stratégů, kteří pro klienty sledují aktuální dění, připravují investiční zpravodajství, dodávají fundované informace z trhu a poskytují investiční nápady, pokud si jej klient vyžádá.

STEJNÝ METR VŠEM KLIENTŮM
Všichni klienti ze všech zemí se v Saxo Bank mohou spolehnout, že dostanou stejně vysokou úroveň a šíři služeb za stejných cenových podmínek.  Zeptejte se našich konzultantů – nevíte-li si s něčím rady.

 

www.saxobank.cz 

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy