Evropsko-ruská banka zahajuje vydávání platebních karet VISA

18.06.2010 | , Evropsko-ruská banka
Tiskové zprávy


Evropsko-ruská banka představuje svou novou službu, a to platební karty VISA Classic a VISA Gold, přičemž cena za výběr hotovosti z kteréhokoliv bankomatu na území České republiky pomocí platebních karet VISA emitovaných Evropsko-ruskou bankou činí pouze 9 korun.   

ERB je jednou ze 7 bank v České republice, která obdržela status «principal member of VISA», a v rámci nabízených služeb poskytuje klientům nepřetržitou asistenční službu v českém, ruském a anglickém jazyce.

Karty mohou být vydány k účtům vedeným v eurech nebo v českých korunách, jejich pomocí lze vybírat hotovost v bankomatech, platit za nákupy v obchodech a provádět platby za zboží a služby přes internet. Evropsko-ruská banka vydává karty v pěti produktových řadech:

  • Visa Classic Start
  • Visa Classic Standard
  • Visa Classic Plus
  • Visa Gold Premium
  • Visa Gold Comfort.

Karty se odlišují šířkou spektra doplňkových služeb, k nimž patří pojištění při vycestování do zahraničí, pojištění v případě ztráty karty, mimořádná výplata hotovosti kdekoliv na světě, právní ochrana a pomoc v domácnosti.

"Dále bych ráda připomněla, že od června 2010 banka zcela zrušila poplatky za vedení účtů jak fyzických, tak i právnických osob. To vše činí z platebních karet VISA Evropsko-ruské banky jednu z nejatraktivnějších nabídek na trhu," říká marketingová specialistka ERB Irina Korčminská.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy