Tarif Home Internet Banka u GE Capital Bank

26.11.2002 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Klienti GE Capital Bank mohou získat o 25 procent více volných minut k připojení na internet.

Klienti GE Capital Bank s internetovým bankovnictvím mohou využít nabídku Českého Telecomu - tarif se zvýhodněným přístupem na internet. Tarif s názvem Home Internet Banka nabízí oproti tarifu Home Internet o 25 procent více volných minut mimo špičku navíc a k tomu novou službu e-účet detail při zachování současné měsíční ceny 399 Kč.

Tarifní program Home Internet Banka přináší klientům GE Capital Bank tyto výhody:

  • navíc 25 % volných minut mimo špičku na internetu oproti programu Home Internet (16 hodin a 15 minut mimo špičku ve srovnání se 13 hodinami mimo špičku),
  • službu e-účet detail zdarma (detailní výpis volání přímo na internetu).

To vše při zachování stejné ceny 399 Kč měsíčně jako u programu Home Internet. Cena za službu e-účet detail se standardně pohybuje od 29 Kč do 75 Kč v závislosti na cenovém programu a verzi služby.

Zvýhodnění se vztahuje na klienty GE Capital Bank používající službu internetového bankovnictví Internet Banka Standard nebo Internet Banka GEnius.

Stačí, aby klient navštívil prodejnu Českého Telecomu a prokázal se smlouvou o internetovém bankovnictví a program si aktivoval.
 
Cenový program Home Internet Banka je možno aktivovat nejpozději do 31.12.2002, a to při smluvním závazku na 12 měsíců - od 1.1.2003 do 31.12.2003. Pokud aktivace proběhne již v měsíci listopadu, získá klient benefity tohoto cenového programu k dispozici již v průběhu prosince letošního roku.

Zdroj: tisková zpráva GE Capital Bank

 

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ