Česká spořitelna - GSM se všemi operátory

02.12.2002 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Česká spořitelna od dnešního dne nabízí službu GSM  Banking – SIM Toolkit se všemi tuzemskými operátory mobilních telefonů.

Česká spořitelna od dnešního dne nabízí službu GSM  Banking – SIM Toolkit také pro klienty, kteří využívají sítě mobilního operátora Oskar. Česká spořitelna tak umožňuje klientům využívat služby GSM Banking – SIM Toolkit se všemi tuzemskými operátory mobilních telefonů.

GSM Banking – SIM Toolkit nabízí  stejně jako ostatní služby přímého bankovnictví České spořitelny, přístup k účtu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, odkudkoli. Klient pro aktivaci služby potřebuje  jen mobilní telefon, který podporuje aplikaci SIM Toolkit a bankovní SIM kartu libovolného mobilního operátora v České republice.

Aktivace služby je zdarma. Výhodou pro klienty přímého bankovnictví České spořitelny  je již standardně  nižší měsíční poplatek za vedení účtu a poplatkové zvýhodnění transakcí prostřednictvím služeb přímého bankovnictví.

Službu GSM Banking pro klienty sítě T-Mobile zavedla Česká spořitelna v prosinci roku 2001, pro klienty sítě  Eurotel  pak v dubnu letošního roku.

Kromě služby GSM Banking SIM Toolkit nabízí přímé bankovnictví České spořitelny v rámci služby Servis 24 také telefonické a internetové bankovnictví a dále pro firmy službu Homebanking a MultiCash. 

Zdroj: tisková zpráva ČS

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ