Internet banking pro studenty zdarma

03.12.2002 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Od prvního prosince nabízí Komerční banka všem studentům vysokých škol možnost bezplatného využívání internetového bankovnictví - mojebanka.

Podmínkou pro získání internetbankingu mojebanka je zřízení konta Gaudeamus, které je určeno vysokoškolským studentům ve věku od 18 do 26 let. Kromě internetového bankovnictví mohou studenti zdarma v rámci tohoto konta využívat i telefonní bankovnictví, mezinárodní platební kartu Maestro a povolený nezajištěný debet, a to nově až do výše 10.000 Kč. Kromě toho je k účtu každoročně připisována prémie ve výši 333,- Kč. Vedení účtu je zdarma.

Ke konci října otevřela KB 60.551 účtů Gaudeamus. Od září letošního roku KB zaznamenala čistý přírůstek 17 000 klientů, což v meziročním srovnání představuje nárůst o 140%. K vysokému nárůstu došlo i v poskytnutých studentských úvěrech. Ve srovnání s loňským rokem bylo těchto úvěrů poskytnuto o 54 % více. Komerční banka je jedinou bankou na českém trhu, která poskytuje studentskou půjčku, a to nejen na studium VŠ nebo MBA v ČR, ale i v zahraničí.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ