Zájem o spotřebitelské úvěry roste

12.12.2002 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


V předvánočním období tradičně roste zájem klientů o úvěrové produkty. GE Capital Bank zaznamenala výrazný nárůst zájmu o spotřebitelské úvěry.

O tom, že zájem klientů o Osobní půjčku EXPRES výrazně roste v předvánočním období, svědčí vývoj průměrného denního počtu poskytnutých půjček. Ve srovnání s průměrným denním počtem poskytnutých EXPRES půjček v období leden až září poskytla GE Capital Bank v říjnu až listopadu denně o 40 % úvěrů více. Průměrný počet poskytnutých úvěrů byl za leden až září 326 úvěrů a říjnu až listopadu téměř 458 úvěrů.

GE Capital Bank zaznamenává růst zájmu o EXPRES půjčku v předvánočním období i v meziročním srovnání. V říjnu a listopadu 2001 poskytla GE Capital Bank 13 800 EXPRES půjček a za stejné období letošního roku to bylo 19 800. Meziročně se tak zvýšil počet poskytnutých EXPRES půjček v tomto období o 43 %.

Pokud klient zažádá o půjčku na obchodním místě GE Capital Bank, je rozhodnutí o předběžném schválení žádosti o Osobní půjčku EXPRES učiněno obratem po podání žádosti. Pokud o půjčku projeví zájem klient, který  již má založen běžný účet u banky s požadovanou historií, pak nemusí předkládat žádná potvrzení, okamžitě je s ním uzavřena smlouva o úvěru a druhý den je požadovaná částka převedena na jeho běžný účet.

Osobní půjčka EXPRES je samozřejmě nabízena i zájemcům, kteří nemají požadovanou historii běžného účtu v bance. V případě žádosti nového klienta bez historie v GE Capital Bank následuje po předběžném schválení žádosti o úvěr ověření - identifikace klienta. Po úspěšném ověření identifikačních údajů klienta je půjčka vyřízena a peněžní prostředky jsou klientovi převedeny na jeho běžný účet vedený u banky do druhého dne.

Zdroj: tisková zpráva GE Capital Bank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ