Poštovní pojistný certifikát

05.02.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Na každé poště můžete nyní získat Poštovní pojistný certifikát. Nový produkt je kombinaci životního pojištění a dlouhodobého spoření.

Poštovní pojistný certifikát je novým společným produktem Poštovní spořitelny a ČSOB Pojišťovny, jenž je určen všem klientům bez jakékoliv vazby na ostatní nabízené produkty. Certifikát je nástrojem vhodným pro dlouhodobé spoření, který klientům umožňuje kombinovat spoření s pojistným krytím plné invalidity s následkem úrazu nebo úmrtí následkem úrazu. Produkt dále umožňuje klientům podle jejich aktuální finanční situace vložit mimořádné pojistné či využít platebních prázdnin v případě nedostatku volných finančních prostředků.

Pojištění se sjednává na dobu 5 let s možným prodloužením. Při stanovených parametrech pojistné částky 100 000,- Kč, běžné výši pojistného 12 000,- Kč/rok a při využití všech daňových výhod klient dosáhne maximálního zhodnocení finančních prostředků. Pojistitel garantuje zhodnocení prostředků vložených do pojištění. Zhodnocení dosáhne při nejmenším výše hodnoty technické úrokové míry platné k datu sjednání pojištění (v současnosti 3 % p.a.). O výplatu prostředků z pojistného certifikátu žádá klient prostřednictvím kteréhokoliv obchodního místa Poštovní spořitelny.

Ke sjednání produktu mohou klienti využít všech 3400 pošt v České republice a pracoviště 7 poboček Poštovní spořitelny.  

Zdroj: tisková zpráva Poštovní spořitelny

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ