Zvýhodněná nabídka ČSOB pro klienty Union banky

25.02.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


ČSOB připravila pro klienty Union banky zvýhodněnou nabídku, která jim pomůže řešit jejich nelehkou osobní či obchodní situaci.

Nabídka pro drobné klienty UB zahrnuje zejména poplatkové úlevy a získání povoleného přečerpání zůstatku na účtu či spotřebitelského úvěru během jediného dne.

Otevření ČSOB Osobního konta plus nebo ČSOB Aktivního konta je zdarma a také jejich vedení včetně měsíčního výpisu je po tři měsíce zdarma. Prostředky z povoleného přečerpání či spotřebitelského úvěru mohou žadatelé čerpat do jednoho dne od předložení potvrzení o výši příjmů. Výše nezajištěného úvěrového limitu může u povoleného přečerpání i spotřebitelského úvěru přitom činit až 100 tisíc Kč. Žadatelům nebude účtován poplatek za schválení povoleného přečerpání.

Malým a středním firmám, podnikatelům, městům a obcím, bytovým družstvům a dalším subjektům z řad klientů UB nabízí ČSOB zdarma otevření běžného účtu nebo produktových balíčků ČSOB Firemní konto, ČSOB Firemní konto Plus, ČSOB Obchodní konto, ČSOB Obchodní konto Plus. Tato nabídka obsahuje rovněž vedení uvedených produktů včetně měsíčního výpisu po tři měsíce zdarma.

Firemní klienti UB, přijmou-li nabídku ČSOB, také mohou řešit dočasný nesoulad mezi svými příjmy a výdaji povoleným přečerpáním běžného účtu do výše až 1 mil. Kč. Úvěrový limit v tomto případě může dosáhnout až 50% průměrného kreditního obratu na účtech vedených v UB. Bude stanoven v rámci zrychleného a administrativně nenáročného schvalovacího procesu. Žadatelům nebude účtován poplatek za schválení povoleného přečerpání.


Zdroj: tisková zpráva ČSOB

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ