Expres půjčka již od 9,9 %

03.03.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


GE Capital Bank snižuje úročení Expres půjčky a nabízí ji již od 9,9 %

GE Capital Bank se rozhodla zareagovat na pokles sazeb na českém trhu po nedávném snížení úrokových sazeb Českou národní bankou a s platností od 3. března 2003 snížila úročení spotřebitelského úvěru Expres půjčka. Nyní poskytuje tuto spotřebitelskou půjčku již od 9,9 % p. a.

Dosud byla Expres půjčka poskytována za jednotnou sazbu 16,9 % p. a. Nyní se GE Capital Bank rozhodla vzhledem k vývoji úrokových sazeb na trhu snížit úročení Expres půjčky a poskytuje ji se sazbou od 9,9 % p. a. Konkrétní výše sazby je pak stanovena na základě vyhodnocení bonity klienta skoringovým systémem banky.

Expres půjčka je poskytována v objemu od 30 do 150 tisíc korun a s dobou splatnosti 24, 30, 40, 50 a 60 měsíců. Tento spotřebitelský úvěr je poskytován bez požadavku ručitele nebo zajištění. Banka rovněž nijak neomezuje použití peněžních prostředků - není stanoven účel, pro který klient musí poskytnutou hotovost použít.

Pro Expres půjčku GE Capital Bank je charakteristická rychlost a jednoduchost poskytnutí. Pokud klient zažádá o půjčku na obchodním místě GE Capital Bank, je rozhodnutí o předběžném schválení žádosti o Expres půjčku učiněno obratem po podání žádosti. Pokud má klient již založen běžný účet u banky s požadovanou historií, je s ním do jedné hodiny uzavřena smlouva o úvěru a nejpozději do druhého dne jsou prostředky převedeny na jeho běžný účet vedený u banky.

Osobní půjčka Expres je nabízena i zájemcům, kteří nemají požadovanou historii běžného účtu v bance. V případě žádosti nového klienta bez historie v GE Capital Bank následuje po předběžném schválení žádosti o úvěr ověření - identifikace klienta. Po úspěšném ověření identifikačních údajů klienta je půjčka vyřízena a peněžní prostředky jsou klientovi převedeny na jeho  běžný účet vedený u banky do druhého dne.

V nedávné nabídla GE Capital Bank klientům novou službu Infolimit. Jejím prostřednictvím se mohou průběžně informovat, jak velkou půjčku jim může banka v daném okamžiku nabídnout. Na konci každého měsíce jsou automaticky vyhodnoceny informace, které má banka o běžném účtu daného klienta, a na jejich základě je klientovi nabídnuta aktuální výše finančních částek, které mu GE Capital Bank může případně poskytnout. Tyto informační limity jsou platné vždy po dobu následujícího kalendářního měsíce a jejich výši si klient může zjistit prostřednictvím Internet Banky, Mobil Banky či při osobní návštěvě na obchodním místě GE Capital Bank.

Zdroj: tisková zpráva GE Capital Bank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ