Klienty Union banky vyplatí GE Capital

01.04.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


GE Capital Bank byla pověřena Fondem pojištění vkladů výplatou peněz klientům Union Banky.

Pojištěné vklady začne GE Capital Bank po dohodě s Fondem pojištění vkladů na svých vybraných obchodních místech postupně vyplácet od poloviny května 2003.

GE Capital Bank byla Fondem pojištění vkladů vybrána pro výplatu pojištěných vkladů klientů Union banky z několika bank působících na českém trhu. V současné době podepisuje GE Capital Bank, a.s. a Fond pojištění vkladů Mandátní smlouvu k výplatě klientů Union Banky, a.s. GE Capital Bank zahájí výplatu pojištěných vkladů klientů Union Banky nejpozději do dvou týdnů od obdržení dat z Fondu pojištění vkladů o klientech, kteří mají na tuto výplatu nárok. Klienti Union banky mají dle zákona nárok na výplatu 90 % svého vkladu maximálně však 25000 euro. GE Capital Bank předpokládá, že postupné výplaty pojištěných vkladů zahájí od poloviny května 2003.

Banka počítá s vysokým zájmem o výplatu vkladů v prvních dnech po jeho zahájení a proto přijme taková opatření, aby byly klienti Union banky uspokojeni a současně nedošlo k narušení běžného provozu obchodních míst pro klienty GE Capital Bank. S těmito opatřeními budou klienti Union Banky včas seznámeni.

Informace o výplatě vkladů budou klientům k dispozici na všech 187 obchodních místech GE Capital Bank a jejích webových stránkách www.gecapital.cz. Zde najdou klienti i přehled všech obchodních míst GE Capital Bank.

Zdroj: tisková zpráva

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ