Platební karty Dresdner Bank s pojištěním Alianz

02.04.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Od 1. dubna budou nově vydané platební karty Dresdner Bank CZ obsahovat pojištění Allianz pojišťovny (cestovní, úrazové a pojištění odpovědnosti).

Dresdner Bank v cestovním pojištění Allianz získává pro své klienty kvalitní pojistnou ochranu a asistenční služby při cestách do zahraničí, případně i při sportovních aktivitách v ČR.

Dresdner Bank CZ od 1. 4. 2003 také rozšiřuje nabídku platebních karet pro privátní i firemní klientelu. Ke zvolenému typu karty si nyní klienti banky mohou sami zvolit rozsah a typ pojištění včetně doplňkového programu. To vše zcela podle jejich  vlastního uvážení nebo potřeb jejich společnosti.

Pro klienty je jistě výhodou, že cestovní pojištění je platné od okamžiku, kdy držitel karty překročí státní hranice. Nemusí cestovní pojištění tedy nijak aktivovat (některé bankovní ústavy podmiňují využití cestovního pojištění použitím platební karty k úhradě jízdného, např.  k zakoupení letenky, jízdenky, benzínu).

Cestovní a úrazové pojištění spolu s pojištěním odpovědnosti bude Dresdner Bank nabízet ve několika variantách Travel World, Travel Easy a Travel Sport. Cenu karty si sestaví klient zcela sám tím, jaký typ karty, pojištění a doplňkové služby si zvolí.

Zdroj: tisková zpráva

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ