Nový program Student+

04.04.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Česká spořitelna má pro studenty nový program Student+ s účtem úročeným 1,6% p.a.

Česká spořitelna nabízí od dubna 2003 studentům středních, vyšších odborných a vysokých škol program Student+, jehož prostřednictvím mohou komplexně a velmi jednoduše spravovat své finanční záležitosti. Základem programu je sporožirový účet s úrokovou sazbou 1,6% p.a. Založení a vedení účtu poskytuje Česká spořitelna zcela zdarma.

Klienti mají navíc možnost získat kontokorentní úvěr, úvěr na vysokoškolské studium  a speciální mezinárodní platební kartu. Na rozdíl od většiny jiných programů tohoto typu je náš program určen studentům ve věku od 15 až do 30 let.

K programu Student+ Česká spořitelna automaticky nabízí a zdarma poskytuje jak služby přímého bankovnictví tak mezinárodní platební kartu: služba přímého bankovnictví SERVIS 24 obsahuje telefonní a internetové bankovnictví, které v  loňském roce získalo ocenění Produkt roku 2002; mezinárodní debetní platební karta Student+ je platná tři roky a lze díky ní získat řadu slev u vybraných obchodních partnerů České spořitelny.

V rámci programu Student+ mohou klienti získat kontokorentní úvěr až do výše 20 000,- Kč a hotovostní úvěr na vysokoškolské studium až do výše 80 000,- Kč, přičemž doba splatnosti úvěru je až 10 let a klienti mohou odložit splátky jistiny až na dobu po studiu. Díky programu mohou studenti dále získat  příspěvek 200,- Kč na studentskou kartu ISIC.

Program Student+ nahrazuje v nabídce banky dosavadní produkty pro studenty – Sporojunior a Sporostudent.

Zdroj: tisková zpráva ČS

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ