Den otevřených dveří u Raiffeisenbank - so 17.5.2003

16.05.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Na sobotu 17. května 2003 připravila Raiffeisenbank a.s. na všech svých 42 pobočkách a obchodních místech po celé České republice Den otevřených dveří.

V rámci něj se všichni, kteří budou mít zájem, mohou podrobněji seznámit s produkty RBCZ jako je například Rychlá půjčka (neúčelový spotřebitelský úvěr), Kompletkonto (balíček služeb a produktů pro pohodlnou správu osobních financí), Mikroúvěr (flexibilní úvěr pro podnikatele a firmy), spořicí účet bez výpovědní lhůty Efektkonto a s dalšími produkty a službami.

Na všech 42 pobočkách a obchodních místech RBCZ budou v tento den od 8,30 hod do 17,00 hod pracovníci banky připraveni poskytnou návštěvníkům informace o produktech RBCZ a výhodných aktuálních nabídkách. Pro ty, kteří se v tento den stanou klientem RBCZ je pak přichystána i řada zvýhodnění na vybrané produkty a služby. Zájemci o hypoteční úvěry RBCZ mohou na místě získat informace o výhodách a podmínkách hypotečních úvěrů. Pražská pobočka na Andělu se pak pro tento den stane pracovištěm, kde budou zájemci o hypotéky moci zcela bezplatně prokonzultovat své investiční záměry i  získat předběžný propočet měsíčních splátek.

Během dne Otevřených dveří bude na všech pobočkách banky zcela běžný provoz a klienti budou moci provádět všechny standardní pobočkové operace - od finančních transakcí, po zřizování nových produktů a služeb.

Zdroj: tisková zpráva Raiffeisenbank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ