GE Capital Bank zahájila výplaty klientů UB

19.05.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


GE Capital Bank v sobotu 17. května 2003 zahájila výplaty vkladů a vyplatila dosud vklady téměř 7700 bývalým klientům Union banky.

GE Capital Bank otevřela speciálně pro tento účel svých 78 vybraných obchodních míst. od 8.00 do 18.00 hodin. Během deseti hodin byly vyplaceny vklady téměř 7700 klientům v objemu přibližně 750 mil. Kč.

Výplaty vkladů probíhaly po celou sobotu na všech obchodních místech bez problémů. Čekací doba byla minimální. Klienti se řídili doporučením GE Capital Bank a větší část vkladů tak byla vyplacena bezhotovostně. Z vkladů vyplácených bezhotovostně směřovalo 74 % na účty vedené GE Capital Bank.

V zájmu hladkého průběhu výplaty vkladů zaslala 7. května 2003 GE Capital Bank klientům Union banky dopis, v němž je informovala o přesném způsobu a místě výplaty vkladů. GE Capital Bank klientům Union banky doporučila termín a obchodní místo, na které by se měli pro výplatu vkladů dostavit.

Speciálně pro klienty Union banky budou otevřena obchodní místa GE Capital Bank i v sobotu 24. května a 7. června. Vedle sobotního provozu budou výplaty probíhat samozřejmě i v pracovní dny na všech 188 obchodních místech GE Capital Bank v rámci běžné provozní doby, kdy pro ně budou vyhrazeny jedna či dvě přepážky (podle možností daného obchodního místa).

V pracovní dny budou na 87 obchodních místech, které jsou totožné s obchodními místy pro sobotní výplaty vkladů, probíhat i hotovostní výplaty - na zbývajících pobočkách budou možné pouze bezhotovostní výplaty.

GE Capital Bank připravila pro bývalé klienty Union banky speciální nabídku v jejímž rámci mohou využít její produkty za zvýhodněných podmínek.

Zdroj: tisková zpráva GECB

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ