Commerzbank expanduje v Bratislavě

09.06.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Commerzbank oznámila, že chce otevřít svou pobočku v Bratislavě a za tím účelem požádala Národní banku Slovenska o vydání bankovní licence.

Pobočka Commerzbank v Bratislavě by měla začít pracovat nejpozději ve čtvrtém čtvrtletí tohoto roku a v první fázi se bude soustředit zejména na firemní klientelu.

Pobočka v Bratislavě přispěje k rozšíření aktivit Commerzbank v celém středoevropském regionu, kde zatím operuje pobočka v Praze a dceřinná společnost v Budapešti. V Polsku je banka zastoupena prostřednictvím BRE Bank, jejímž je spoluvlastníkem.

Commerzbank má na Slovensku svou reprezentaci již od roku 1995. Obchody na tomto trhu zatím realizovala prostřednictvím pražské pobočky. O dobrém jméně banky na Slovensku svědčí i to, že v roce 2002 získala od společnosti Matador Púchov ocenění jako banka, s níž má Matador nejlepší spolupráci. Stejně dobré jméno má Commerzbank i v České republice, což dokazuje mimo jiné i získání dvou cen Rhodos v soutěži o firemní image, které Commerzbank získala v kategoriích banka a přímé bankovnictví.

České firmy, které jsou klienty Commerzbank, jistě ocení snazší a rychlejší provádění svých finančních transakcí a banku, která jim pomůže rozvíjet jejich obchodní aktivity na Slovensku.

Zdroj: tisková zpráva Commerzbank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ