Hypotéky levněji u Raiffeisenbank

16.06.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Od 12. června 2003 snižuje Raiffeisenbank úrokové sazby hypotečních úvěrů pro všechny druhy poskytovaných  hypotečních úvěrů…

V reakci na vývoj úrokových sazeb na mezibankovním trhu, snižuje Raiffeisenbank (RBCZ) s účinností k 12. červnu 2003, úrokové sazby u svých hypotečních úvěrů, a to o celých 0,2 procenta. Klienti tak budou moci nově získat hypotéku se již od 4,5 procenta p.a. (sazba fixovaná na 5 let) a nebo dokonce za 3,84 procenta p.a. (pokud zvolí sazbu fixovanou na jeden rok). Hypotéční úvěry Raiffeisenbank patří k hypotékám s nejpříznivěji nastavenými úrokovými sazbami na trhu.

Kromě velmi příznivého úroku nabízí banka i více než přijatelné poplatky, které se pohybují na nízké úrovni a pro klienta jsou navíc velmi transparentní. Značnou výhodou pro klienta je i fakt, že jeden z nejvyšších poplatků (běžně požadovaný hypotečními bankami) - poplatek za zpracování/poskytnutí úvěru - je účtován až v okamžiku, kdy klient skutečně podepíše úvěrovou smlouvu. To znamená, že klient není do podpisu smlouvy zavázán hradit bance jakékoli poplatky spojené s vyřízením žádosti o hypoteční úvěr.

Raiffeisenbank nabízí několik různých typů hypoték:

  • Hypotéky Stabilita a Jistota - úvěry výhodně jištěné a splácené životním pojištěním.
  • Hypotéku Klasik - klasickou hypotéku poskytovanou od 250 tisíc korun až do 10000000 Kč, jejíž výše může dosáhnout maximálně 70 % odhadu tržní ceny nemovitosti, která zajišťuje úvěr.
  • Hypotéku Prémium - umožňující čerpat úvěr až do výše 90 % obvyklé tržní ceny nemovitosti, kterou bude úvěr zajištěn. Minimální úrok u této hypotéky je o 1 procento vyšší.
  • Hypotéku s odkladem - zvýhodněnou pro mladé, se státním příspěvkem k úrokům z úvěru a možností odkladu splátek jistiny.
  • Hypotéku Profit - poskytovanou na nákup nemovitosti určené k pronájmu.

Zdroj: TZ Raiffeisenbank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ