Klidná dovolená rovná se kvalitní cestovní pojištění

02.07.2003 | , Finance.cz
POJIŠTĚNÍ


Cestování patří k životu. Je to snad nejpřístupnější a nejlákavější zdroj nových zážitků a zkušeností. Kromě cestovní horečky nás však vystavuje také nespočtu závažnějších rizik. Ne každý den přece překonáváme tisíce kilometrů...

... a zvykáme si na jiné klima a prostředí. Nezvyklé situace jako by maléry často přímo přitahovaly. Jenže například drobné zdravotní komplikace, které by nás doma nevyvedly z míry, se při pobytu v cizině mohou změnit ve finanční pohromu. Chcete-li tedy prožít svou dovolenou nebo zahraniční cestu bez obav, uzavřete si cestovní pojištění Speciál.

Prázdniny jsou konečně tady, děti se radují a rodiče dokončují poslední přípravy na dovolenou. Právě proto jsme s ČSOB Pojišťovnou pro vás připravili třídílný seriál o cestovním pojištění, které svým klientům nabízí.

Kdy vám cestovní pojištění pomůže?
Budete-li mít v zahraničí neočekávaný úraz nebo náhle onemocníte. ČSOB Pojišťovna za vás uhradí léčebné výlohy až do výše 1 000 000 nebo 2 000 000 Kč (dle vaší volby při sjednání pojištění).

Pojištění se vztahuje zejména na:

  • lékařské ošetření,
  • pobyt v nemocnici,
  • léky předepsané lékařem,
  • stomatologické ošetření v případě akutní bolesti,
  • přepravu do nejbližšího zdravotnického zařízení,
  • přepravu zpět do vlasti.

Jaké nabízí ČSOB Pojišťovna slevy?
Máte-li už s ČSOB Pojišťovnou uzavřenou jakoukoli jinou pojistnou smlouvu, můžete na všech kontaktních místech společnosti nárokovat zlevněný tarif cestovního pojištění Speciál.
Klienti, kteří mají u ČSOB Pojišťovny sjednané povinné ručení, mohou při uzavírání cestovního pojištění Speciál získat slevu 200 Kč. Ta je poskytována po předložení vyplněného slevového kuponu, který je k dispozici ve všech obchodních místech ČSOB Pojišťovny.

Jsou v rámci cestovního pojištění nabízeny i nějaké speciální tarify?
I s těmi je počítáno. Jde o tarify vytvořené především pro sportovně založené klienty, u kterých je riziko zdravotních komplikací a úrazů znatelně vyšší.

Speciální tarif je určen:

  • účastníkům veřejně organizovaných sportovních soutěží v zahraničí,
  • účastníkům cest spojených s provozováním nebezpečných sportů a činností.

Je možné sjednat si cestovní pojištění i jinou formou?
Samozřejmě. ČSOB Pojišťovna vám nabízí následující varianty:

  • celoroční karty (ideální pro ty, kdo hodně cestují),
  • pojištění pro klienty cestovních kanceláří (cestovní pojištění Speciál si na dobu pobytu v zahraničí můžete sjednat i prostřednictvím vybraných cestovních kanceláří),
  • pojištění pro podniky a organizace (jestliže je cestování nedílnou součástí pracovních aktivit organizace, ve které působíte, je tato forma "podnikového" cestovního pojištění výhodnější než pojištění sjednávaná individuálně).

Cestovní pojištění Speciál můžete uzavřít i prostřednictvím internetu na www.csobpoj.cz , a to s 10% slevou!!!

A na co se můžete těšit příště? Další díl seriálu o cestovním pojištění ČSOB Pojišťovny se bude věnovat připojištěním, která lze uzavřít k základnímu cestovnímu pojištění.

Informace pro tento seriál poskytla:

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: POJIŠTĚNÍ