Spořicí účet nebo termínovaný vklad? Nejvyšší zhodnocení nabízí Wüstenrot

28.11.2011 | , Wüstenrot
Tiskové zprávy


Wüstenrot hypoteční banka zvýšila v listopadu úrokové sazby u vybraných jednoletých a dvouletých termínovaných vkladů. Vaše peníze se na nich zhodnotí vysokým úrokem až 2,8 % ročně a za zcela jasných podmínek.

„V současné době, kdy se na trhu objevují četné nabídky depozitních produktů s komplikovanými podmínkami a skrytými poplatky, mají vkladové produkty Wüstenrot hypoteční banky zásadní výhodu v tom, že jsou velmi jednoduché a transparentní. Wüstenrot Termínované banky vklady i Wüstenrot Spořicí účet s vysokým úrokem představují jednoduchou, výhodnou a velmi bezpečnou formu spoření. Všechny své úspory můžete spravovat pohodlně přes internet a bez poplatků,“ komentuje Jiří Klos, analytik Wüstenrot hypoteční banky.

Své úspory optimálně rozložte tak, abyste potřebné peníze měli stále k dispozici
Na běžném účtu, který je úročen minimální úrokovou sazbou, se doporučuje udržovat jen takový zůstatek, který vám slouží k úhradě pravidelných měsíčních plateb, trvalých příkazů a dalších běžných výdajů.
Peníze, které ušetříte, je nejlépe převést na spořicí účet, kde je máte stále k dispozici. Wüstenrot vám je zhodnotí výhodným úrokem 2,3 % p. a. A pokud si jste jisti, že určitou částku nebudete v dalších alespoň 3 měsících potřebovat, zafixujte si ji. Základní úročení se vám zvýší o další desetinky procent, při zafixování vkladu na 12 měsíců dosáhnete na roční úročení 2,5 %. Na spořicí účet můžete poukazovat libovolné částky, časově zafixovat lze minimálně 10 000 korun. Pro vyšší spokojenost klientů banka opět zavedla neomezený počet časových fixací na spořicím účtu, což klientům umožňuje optimální nakládání s účtem za účelem dosažení vyššího výnosu na základě úrokového bonusu.

pro_vas_lepsi_pocit_bez_strechy_cmyk_.jpg

Ještě lépe se vaše finanční rezervy zhodnotí na Wüstenrot Jednorázových termínovaných vkladech. U nich je však podmínkou, že uložíte nejméně 50 000 korun, a to alespoň na jeden rok. Nejatraktivnější úroky nabízí nyní termínovaný vklad ProZisk. U jednoletého vkladu vzrostla roční úroková sazba na 2,6 procenta ročně, u vkladu s dvouletou splatností na 2,80 procenta. Nejlépe je úročen pětiletý vklad – 3,4 % p. a., u něhož celkový výnos dosahuje 17 %.
Pokud chcete mít možnost výběru pro případ neočekávané situace, uložte si peníze na Wüstenrot Jednorázový termínovaný vklad. U něj máte tu výhodu, že v průběhu jeho trvání můžete jednorázově vybrat až 20 % z  vložené částky. Vklad na jeden rok úročí banka nově 2,5 procenty ročně, u vkladu s dvouletou splatností se úroková sazba zvýšila na 2,7 procenta.

Vklady na spořicím účtu či termínovaném vkladu jsou ze zákona pojištěny až do výše 100 000 euro, což odpovídá částce 2,5 milionu korun, a to je vaše další jistota. 

Spořicí účet či termínovaný vklad snadno online a bez poplatků
Nejpohodlnějším způsobem, jak si u Wüstenrotu založit jakýkoliv z uvedených bankovních produktů, je online na http://www.wuestenrot.cz/bankovni-sluzby/. Vedení účtů, internetové bankovnictví, všechny transakce a změny jsou zdarma.

Podrobnou nabídku depozitních produktů Wüstenrot hypoteční banky najdete na www.wustenrot.cz.

 

kalkula__ka1.jpg

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy