ČTYŘLÍSTEK - úvěr na počkání od Poštovní spořitelny

21.11.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Od19. listopadu Vám Poštovní spořitelna půjčí na cokoliv chcete, bez zajištění a  okamžitě. Po pilotním testování zavádí  rychlý neúčelový úvěr bez zajištění - Čtyřlístek. Zatím bude  dostupný na zhruba  400 vybraných poštách a všech pobočkách Poštovní spořitelny.

Klient se tentýž den, kdy o úvěr požádá,  dozví, zda jej  od Poštovní spořitelny získá či nikoliv.  Má možnost volit jeho výši z pěti variant - 10, 15, 20, 25 nebo 30000 Kč. Úvěrová smlouva je uzavírána na dva roky, avšak Poštovní spořitelna nabízí klientovi i možnost  předčasného splacení.

Pokud si od Poštovní spořitelny půjčíte 10 000 Kč, budete měsíčně splácet  540 Kč, u nejvyšší možné částky, tj. 30 000 Kč, pak splátka činí 1 620 Kč měsíčně. Žádné další poplatky neplatíte, zpracování žádosti, poskytnutí úvěru i vedení úvěrového účtu je zdarma!

Úvěr Čtyřlístek vyniká především jednoduchou a rychlou administrativou. Zatím je  nabízen pouze klientům Poštovní spořitelny se stálým zaměstnáním. Žádatel  o tento úvěr vyplní jen jediný  list návrhu na uzavření úvěrové smlouvy, jehož součástí je i dohoda o srážkách ze mzdy, a předloží dva průkazy totožnosti. Takto podaná žádost je vyhodnocena na počkání, maximálně tentýž den.

Podporu tomuto rychlému procesu na poštách poskytuje nový systém  telefonického vyhodnocování v  Úvěrovém Call centru ČSOB v Hradci Králové. 

V případě kladného vyřízení úvěrové žádosti připíše Poštovní spořitelna klientovi úvěr do  pěti pracovních dní. Čtyřlístek Poštovní spořitelny je takové rychlé finanční štěstí.

Zdroj: Tisková zpráva Poštovní spořitelny

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ