746% zhodnocení portfolia

02.05.2012 | , HighSky Brokers
Tiskové zprávy


Investiční soutěže patří mezi vyhledávané aktivity. Nejlepší soutěžící zhodnotil své portfolio o 746 procent, další účastníci pak o desítky či stovky procent.

Češi rádi soutěží. Ukazuje to zájem o investiční hru, která proběhla v dubnu a jejímž organizátorem byla společnost HighSky Brokers, a.s. Cílem soutěže bylo co nejlépe zhodnotit virtuální kapitál ve výši 100 000 Kč. To se podařilo účastníkovi, který svými investicemi „vydělal“ neuvěřitelných 746 procent za méně než měsíc. Mnoho dalších pak dokázalo zhodnotit vklad o desítky a stovky procent.

Soutěžící kladně oceňovali hlavně ukazatel okamžitého srovnání svých výsledků s ostatními účastníky.“ říká Robert Havlena ze společnosti HighSky Brokers a dodává: „Na základě pozitivného ohlasu jsme nyní v květnu spustili volné pokračování hry.“

Cílem květnové investiční soutěže je prakticky si vyzkoušet co obnáší skutečné obchodování v reálném čase. Hlavní cenou je 10 000 Kč jako vklad na reálný účet u společnosti HighSky Brokers. Informace o soutěži jsou k dispozici na www.highsky.cz.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy