Hypotéka s garantovanou úrokovou sazbou 3,59 % ročně a bez poplatku

21.05.2012 | , Wüstenrot
Tiskové zprávy


Wüstenrot snížil garantované sazby vybraných hypoték o 0,2 % ročně. O další dvě desetiny procenta nižší sazbu můžete získat, sjednáte-li si současně pojištění nemovitosti a životní pojištění.

Nechcete-li při vyřizování hypotéky zažít nemilé překvapení v podobě vyšší než propagované úrokové sazby, spolehněte se na hypotéku od Wüstenrotu. V této bance máte vždy jistotu garantované sazby.
Výsledná úroková sazba, za kterou vám banka hypotéku poskytne, bude tedy buď jen nižší, nebo stejná jako sazba garantovaná. Při vyřizování hypotečního úvěru vás proto nečekají žádná nepříjemná překvapení v podobě navýšení sazby či skrytých poplatků. Jste-li dostatečně bonitní, můžete hypotéku získat za zvýhodněnou minimální či Extra sazbu, přičemž nemusíte mít u Wüstenrotu ani běžný účet ani si sjednávat žádné další produkty. Jistotu zaručené sazby máte i do budoucna. Wüstenrot se jako jediná banka na trhu přímo v úvěrové smlouvě zavazuje, že po uplynutí fixace vám na další období nabídne úrokovou sazbu, která nebude vyšší než aktuálně platná garantovaná sazba v době změny nabízená novým klientům.

Snížení úrokových sazeb
Tříletá garantovaná úroková sazba Hypotéky Wüstenrot na vlastní bydlení klesla na 3,59 % ročně, u hypotéky Refin na refinancování dříve poskytnutých úvěrů na 3,49 % p. a. O 0,2 procentního bodu snížila banka také úrok u Hypotéky bez příjmů, kterou můžete využít na financování bydlení v případě, že nemůžete bance standardním způsobem doložit své příjmy. A pokud chcete investovat do nemovitosti nikoliv na vlastní bydlení, ale za účelem dalšího pronájmu, i vy získáte Hypotéku na pronájem za nižší sazbu.

Hypotéka i za 3,09 % ročně a pojištění se slevou
Žádáte-li o hypotéku, musí být zastavovaná nemovitost vždy pojištěna. Kdo uvažuje racionálně, uzavírá si také základní životní pojištění pro případ nešťastných událostí. Wüstenrot připravil speciální nabídku, která vám pořízení nemovitosti či splacení staršího úvěru významně zlevní. Uzavřete-li si u Wüstenrotu k hypotéce také pojištění nemovitosti a životní pojištění, sníží vám banka úrokovou sazbu hypotéky o 0,2 % p. a., na pojistném pojištění nemovitosti zaplatíte o 20 % méně a na životní pojištění získáte slevu 10 %. Pokud splníte podmínky pro EXTRA sazbu, můžete hypotéku získat už za 3,09 % p. a.

Bez poplatku nebo jen za 2999 korun
Poplatek za vyřízení hypotéky nebudete platit za Hypotéku na vlastní bydlení do 85 % hodnoty zástavy nemovitosti, pokud si zvolíte tříletou nebo pětiletou fixaci úrokové sazby. Bez tohoto poplatku vám Wüstenrot vyřídí také hypotéku Refin. V současné době tak můžete ušetřit až 25 000 korun. Za vyřízení Hypotéky na pronájem, Hypotéky na domácnost a Hypotéky na cokoliv zaplatíte jen 2 999 korun a ušetříte minimálně 5000 korun.

Obraťte se na poradce Wüstenrotu, který vám může připravit ještě výhodnější nabídku.
Podrobnosti o nabídce hypoték, úrokových sazbách a pojištění na www.wustenrot.cz

 

hyp.jpg 

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy