Životní pojištění Wüstenrot ProGold s vyšším zhodnocením

28.05.2012 | , Wüstenrot
Tiskové zprávy


Říká se, že není všechno zlato, co se třpytí, ale v případě životního pojištění Wüstenrot ProGold uvedené rčení rozhodně neplatí.

Toto kapitálové životní pojištění s jednorázovým pojistným a garantovanou technickou úrokovou mírou 3,3 % je vhodné pro všechny věkové kategorie a v každém věku má svůj význam i správné místo.

Vlastně byste chtěli spíše spořit, ale v hlavě vám také vrtá myšlenka, co kdyby se s vámi něco stalo? Ideálním řešením této situace je kapitálové životní pojištění ProGold s jednorázově placeným pojistným pro případ smrti nebo dožití.

Toto pojištění si může uzavřít opravdu každý. Dětem se hodí jako spoření pro snadný start do života, pro lidi středního věku je vhodnou formou tvorby finanční rezervy. Díky své krátkodobosti jej ocení i příslušníci starší generace, kteří si s jeho pomocí mohou finančně přilepšit k důchodu.

Výhody pojištění ProGold

První výhodou pojištění ProGold je jeho poměrná krátkodobost, sjednává se totiž pouze na 4 roky. Zadruhé je to výše minimálního jednorázového pojistného ve výši 10 000 korun. Třetí předností je vyšší technická úroková míra - 3,3 %, která garantuje nadstandardní zhodnocení. Sjednání pojištění ProGold zjednodušuje a urychluje skutečnost, že pojišťovna nezkoumá zdravotní stav klienta, nemusí se vyplňovat ani jinak zcela běžný zdravotní dotazník.

K pojištění ProGold navíc Wüstenrot nabízí výhodné připojištění smrti úrazem a trvalých následků úrazu. V případě smrtelného zranění nebo trvalých následků úrazu po dopravní nehodě vyplatí pojišťovna dvojnásobek pojistného plnění.

Kapitálové životní pojištění ProGold si můžete sjednat přes internet na www.wustenrot24.cz. Stejně rychle a pohodlně to jde na bezplatné zákaznické lince 800 22 55 55. Pojištění je možné uzavřít i klasickým způsobem na pobočce či přes finančního poradce. Ve všech případech to bude za stejnou cenu.


800 22 55 55
www.wustenrot24.cz

ProGold.jpg 

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy