Wüstenrot ProSichr – nízké pojistné a vysoká pojistná ochrana od 2 Kč na den

04.06.2012 | , Wüstenrot
Tiskové zprávy


Rizikové životní pojištění Wüstenrot ProSichr zajistí klientovi kvalitní pojistnou ochranu již za 2 koruny na den. A lze je sjednat snadno a rychle přes internet nebo po telefonu. 

Wüstenrot ProSichr je rizikové životní pojištění, tedy pojištění pro případ smrti, s konstantní pojistnou částkou po celou dobu trvání pojištění. Slouží především k zajištění osob blízkých nebo finančních závazků jako je hypotéka, úvěr, leasing apod. v případě nešťastné události. Hlavní výhodou tohoto produktu je vysoká pojistná ochrana za nízké pojistné.
Po internetu nabízí Wüstenrot dvě varianty tohoto pojištění. Klasik obsahuje pouze pojištění pro případ smrti. Rozšířená varianta Exklusive zahrnuje navíc i pojištění smrti úrazem, invalidity třetího stupně a denní dávky při hospitalizaci v důsledku dopravní nehody.

K základnímu pojištění nabízí Wüstenrot i tři výhodná připojištění - smrti úrazem, trvalých následků úrazu a zproštění od placení pojistného při pracovní neschopnosti. Rozsah pojistné ochrany lze v průběhu pojištění libovolně měnit a přizpůsobit jej aktuálním rizikům pojištěné osoby. Podrobnější informace o připojištění si můžete přečíst zde. Dalšími výhodami pojištění ProSichr je kromě připojištění a vysoké pojistné ochrany při nízkých nákladech i možnost sjednání indexace (tj. aktualizace) pojistné částky a pojistného pro zachování reálné hodnoty pojištění, např. z důvodu inflace.

Příklad pojištění:
Paní Nováková (34 let) je samoživitelka a uzavře si rizikové životní pojištění ProSichr ve variantě Klasik na 5 let. Za 62 korun měsíčně tedy přibližně za 2 koruny denně získá pojistnou ochranu ve výši 400 000 Kč.

Nezávazně vypočítat životní pojištění Pro Sichr

Rizikové životní pojištění ProSichr lze sjednat přes internet na www.wustenrot24.cz. Stejně rychle a pohodlně to jde na bezplatné zákaznické lince 800 22 55 55. Pojištění je možné uzavřít i klasickým způsobem na pobočce či přes finančního poradce. Ve všech případech to bude za stejnou cenu.

 

 wust_vyrez1.jpg

 

 

 

 


Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy